Megjelent az Oscal Pad 18, már rendelhető a PC móddal ellátott 11 colos olcsó tablet

0

Az Oscal egy viszonylag új, a maga eszközeivel innovációra törekvő technológiai márka, amely nemrég hivatalosan is bemutatta az Oscal Pad 18 táblagépet. A készülék méretes, 11 hüvelykes képernyővel rendelkezik, és igyekszik kielégíteni a hatékonyan dolgozni vagy tanulni, illetve a szórakozni vágyó felhasználók igényeit egyaránt.

Hogy miért érdemes megvásárolni az Oscal Pad 18-at? Az alábbiakban megpróbálunk választ adni erre a kérdésre!

“Öröm a szemnek, boldogság a kéznek”

A márka a fenti mottóval reklámozza termékét, arra alapozva, hogy bár az Oscal Pad 18 belsejébe 8800 mAh-s akkumulátor került, az mégsem nehezebb 490 grammnál, miközben csupán 7,4 mm vastag.

Fejlesztések a kijelzőn

Az Oscal Pad 18 11 hüvelykes kijelzőt kapott, ami szélesebb látóteret biztosít, legyen szó szórakozásról, munkáról, netán tanulásról. Akik rendszeresen fogyasztanak mozgóképes tartalmakat valószínűleg örülni fognak a Widevine L1 támogatásnak, ami lehetővé teszi, hogy magasabb felbontásban nézhessék kedvenc streaming szolgáltatásaikat. A legjobb, ha egy készülék meg tudja keresni a saját árát, vagyis ha dolgozni is lehet rajta. Az osztott képernyős és a PC mód jócskán megkönnyíti majd a multitaszkingot.

Szinte adja magát, hogy egy ekkora képernyőn könyveket vagy képregényeket olvassunk, a gyártó is tisztában van ezzel, ezért biztosított három szemkímélő módot, illetve adnak ajándékba egy stylust, hogy jegyzetelni lehessen. Akár munkamániás, könyvmoly vagy sorozatfüggő vagy, örömmel fogod venni, hogy a tablet a beépített 8800 mAh-s akkumulátornak köszönhetően hosszú üzemidőre képes.

Fotózással kapcsolatos fejlesztések

A táblagépek nem igazán fényképezésre valók, de azért a gyártó igyekezett ilyen téren is tisztességes képességekkel felruházni az Oscal Pad 18-at. 13 megapixeles kamera került a tablet elejére, illetve a hátuljára is. Videóhívásokat indíthatunk úgy, hogy a munkatársak vagy a barátok most már látni is fognak bennünket, köszönhetően a frontoldali 13 megapixeles egységnek. A hátlapi modul pedig alkalmas lesz jegyzetek, dokumentumok szkennelésére, ha valaki vlogolni akar, megteheti, támogatott az 1080p felbontású videók rögzítése. Az Oscal Pad 18 támogatja a Google Lens-t, ami valós idejű fordítást és más hasznos funkciókat biztosít, akár menet közben is.

Előrelépések a hatékonyságot és a teljesítményt illetően

Az Oscal Pad 18 belsejében Unisoc T616 chipset teljesít szolgálatot, amely mellé akár 12 GB RAM is betársulhat. A RAM-ot tovább is lehet bővíteni virtuálisan, a tárhely által, így akár 24 GB operatív memória (12+12 GB) is rendelkezésre állhat. Az intelligens előtöltés biztosítja, hogy az alkalmazások átlagos betöltési ideje akár 15 százalékkal javuljon. Az akár 256 GB-os belső tárhelyet pedig bármikor tovább lehet toldani egy akár 1 TB kapacitású micro SD kártyával is.

Kényelmi fejlesztések, szoftver, ami megkönnyíti a mindennapokat

Az Oscal Pad 18 Android 13 alapokra fejlesztett DokeOS 3.0 rendszert futtat, ami fejlettebb adatvédelmet, folyamatosságot és kényelmet próbál biztosítani. Vélhetően mindenki jó hasznát veszi majd a preferált nyelv, az értesítési engedélyek, vagy a vágólap előzmények törlése funkcióknak. A szoftver részét képezik olyan alkalmazások, mint a Cold Room, a Data Migration Assistant vagy a System Management, ezek alkalmazások indítását, adatok költöztetését és rendszerbeállítások applikálását teszik lehetővé.

Árak és elérhetőség

Az Oscal Pad 18 december 11. és 15. között debütál, és globálisan elérhető az AliExpressen keresztül. A 8/256 GB-os konfiguráció az adókkal együtt durván 72.500 Ft-ra jön ki az oldalon található kedvezménnyel. A 12/256 GB-os kiszerelés ára átlépi a 150 eurót, így az Aliexpress már nem számolja rá az áfát (ezt itthon a vámolásnál kell majd rendezni elvileg), így a fizetendő nettó összeg 60.800 Ft. Az első 200 vásárló egy ajándék billentyűzetet is kap! További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Oscal

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid