Megjelent a FIIDO D11 elektromos kerékpár – Pehelykönnyű járgány akár 100 km hatótávval

0

Megérkezett az új FIIDO D11 elektromos bicaj, ami modern formatervvel, könnyű alumínium vázzal és nagyon korrekt hatótávval rendelkezik. Az egész kerékpár mindössze 12,9 kg-ot nyom, ráadásul össze is lehet csukni, így nagyon egyszerű a szállítása. Aki hasonló járgányt keres, annak mindenképpen érdemes megismerkednie a D11-gyel, mutatjuk is a fontosabb részleteket!

A FIIDO D11 a bevezető akció ideje alatt 999,99 dolláros áron rendelhető a GKB300D11 kuponnal európai raktárról, de ez csak az első 200 darabra érvényes. A szállítás gyors és ingyenes, a végösszeg így 312 ezer Ft lesz, ami ugyan nem kevés, de elég komoly járműről van szó, aminek a hivatalos ára 400 ezer Ft fölött lesz később. További részletek és rendelés ezen a linken.

Egyébként most meg is lehet nyerni a FIIDO D11-et, ezen a linken lehet részt venni a játékban. 5 darab bicajt sorsolnak ki, megosztással és követéssel tudod növelni az esélyeidet.

Most pedig akkor lássuk, hogy miért is lehet kiváló választás ez az elektromos bicikli.

Külső

A kerékpár 20 colos kerekeken gördül, a váza alumínium ötvözetből készült, méreteit tekintve pedig 148 x 110 cm-es – amikor nincs összehajtva, mert ezt is megtehetjük a vázzal. A FIIDO D11 ráadásul mindössze 12,9 kg-ot nyom, szóval ha mondjuk meg kell emelni, vagy ilyesmi, tuti nem fog a karunk leszakadni tőle.

Kívülről is jól látható, hogy a bicikli Shimano váltókat és fékeket kapott, illetve hogy rendelkezik saját világítással, szóval nem kell kedvezőtlen fényviszonyok között sem aggódni a láthatóság miatt, persze a mellényt ne felejtsétek el!

A váz tehát összehajtható, a kormány és az ülés magassága állítható, és amúgy nem mellesleg a járgány nagyon menőn néz ki.

Ezen a képen megtekinthető minden fontosabb része a kerékpárnak.

Jellemzők

A FIIDO D11 elektromos kerékpár belsejében egy 250 wattos elektromos motor teljesít szolgálatot, ami képes 25 km/óra sebességgel repíteni a tulajdonost mindenféle egyéb hajtás nélkül.

Amúgy háromféle felhasználási mód lehetséges, az egyik a teljesen elektromos meghajtás (‘moped mód’), a másik a hibrid, vagyis a rásegítős haladás (ilyenkor mi is tekerünk, de nagyon kellemes az egész, mert a motor besegít), illetve ha netán lemerülne a telep, vagy csak edzenénk egy kicsit, még mindig ott lesz a jó öreg zsíros kenyér meghajtás, vagyis amikor a tulajdonos teker.

A váz amúgy hiába könnyű, nagyon jól bírja a kiképzést, mivel egy akár 120 kg-os felhasználót is képes tartósan megtűrni magán, ami azért elég jó, mivel a legtöbb ilyen gépezet 100 kg-ot bír.

Semmiképpen se feledkezzünk meg arról az apró LCD kijelzőről, amin a tulajdonos megtekintheti a kerékpárral kapcsolatos aktuális információkat.

Üzemidő

A FIIDO D11 elektromos kerékpár belsejében egy 36 V-os, 11,6 Ah kapacitású akkumulátor található, ami akár 100 km megtételére is elég, ha rásegítésre használjuk a motort, teljesen elektromos hajtás esetén pedig olyan 30-60 km lesz a hatótáv használattól függően. Az aksi amúgy nagyon vagány módon az ülés alá van szerelve, így ki is lehet venni, ha mondjuk tölteni kell, nem kötelező a bicajt is felvinni a nyolcadikra. Menő és praktikus.

Ahogyan a bevezetőben is említettük, a FIIDO D11 elektromos kerékpár most mindössze 999,9 dolláros áron rendelhető, amennyiben használjuk a GKB300D11 kupont. A készüléket európai raktárból küldik, ezért a szállítás gyors és ingyenes lesz, extra költségek miatt tehát nem kell aggódni. Ne feledjétek: a kedvezményes ár csak az első 200 db kerékpárra érvényes, így érdemes minél hamarabb lecsapni a biciklire, mert a végleges ára 400 ezer forint feletti összeg lesz, míg most olyan 312 ezret kell kiadni ezért a bicajért. Amennyiben szeretnél többet tudni a kerékpárról, esetleg rendelni magadnak egyet, akkor kattints erre a linkre!

Részletek:

Ha esetleg lemaradsz a bevezető akcióról, akkor később a GKB200D11 kupont lehet majd felhasználni, de ez kicsit kevesebb kedvezményt ad.

Forrás: Geekbuying, #Fiidoebike #Fiido #FiidoD11 #Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid