Megjelent a Jimmy JV85 Pro, a Xiaomi eddigi legdurvább vezeték nélküli porszívója

0

A vezeték nélküli porszívók a legtöbb esetben teljesen kiváltanak egy hagyományos masinát, ráadásul sokkal praktikusabbak, és nem csak azért, mert nem kell a kábelekkel bajlódni. Bármikor egy pillanat alatt elő lehet kapni ezeket a könnyű szerkezeteket, és a többféle fej, illetve hosszabbító cső révén rengeteg helyen bevethetjük őket. Nem vagyunk konnektorokhoz kötve, simán takaríthatunk velük például autót is. Ráadásul porzsák nélkül működnek, egy átlátszó portartályba gyűjtik a koszt, ami könnyedén üríthető. A nemrég megjelent Xiaomi Jimmy JV85 Pro az egyik legerősebb ilyen akkumulátoros porszívó jelenleg, és az alábbiakban röviden leírjuk, miért lehet jó választás.

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó most 339,99 dolláros bevezető áron kapható az AFF365_SMHJV85Z10 kuponnal, így a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 100 ezer forint lesz. Nem olcsó, de ez most az egyik, ha nem a legjobb, legerősebb ilyen jellegű masina, ráadásul európai raktárról gyorsan megjön ingyenes szállítással. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A kupont az utolsó oldalon, a rendelés véglegesítése előtt tudod beírni. Érdemes kérni az EU-s visszaküldést is, ez csak 2,99 dollár (Add EU Local Return Service to your order), így probléma esetén az EU-n belül intézheted a garanciát.

Részletes rendelési útmutatóhoz kattints ide.

Külső

Ami a külső jegyeket illeti, a gépet lila színben lehet beszerezni, meglehetősen modern dizájnnal, és nem is túlzottan nehéz a masina, nem fog leszakadni a kezed takarítás közben.

Egy rakás tartozék érkezik a vezeték nélküli porszívó mellé, kapunk hosszabbítót, többféle fejet, kefét, flexibilis csövet, szóval tényleg ezer meg egyféleképpen lehet majd a gépet használni, és sokkal könnyebb lesz a dolgunk, mint egy hagyományos porszívót alkalmazva. Nem számít, hogy az ágy alatt, a szekrény mögött, a polc tetején vagy a plafonnál kell összeszedni a koszt, a Xiaomi készülékével gyorsan és kényelmesen megy a takarítás.

Működés, funkciók

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro belsejében egy 550 W-os névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor dolgozik, ami brutális, 25 000 Pa (vagy 200 AW) szívóerőt képes produkálni. A szerkezet belsejében található fektetett duál ciklon rendszer percenként 100 000-et fordul. Gyakorlatilag ez most a legerősebb ilyen masina a kategóriában, még a jóval drágább, nevesebb csúcsmodelleket is lepipálja.

Szerencsére nem kell fülvédőt viselni a gépezet használata közben, mivel a zajkibocsátás megmarad 82 dB alatt. A Xiaomi Jimmy JV85 Pro belsejében található portartály 0,6 l-es, így nem kell öt percenként ürítgetni munka közben.

A már említett flexibilis fémcső segítségével a bútorok alatt is könnyedén ki lehet majd takarítani, a többféle porszívófejnek köszönhetően pedig nem lesz gond a szőnyeg, a parketta, de más felületek tisztítása sem. A forgó kefés fejek felszedik a leragadt szennyeződéseket is, és a hajszálakat is hatékonyan összegyűjtik.

Hasznos újítás a LED-es kijelző, ami nagyon ritka az ilyen készülékeknél, és nem csak a töltöttséget írja ki pontosan, hanem az üzemmódot is jelzi.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro belsejében található Sony akkupakk képes akár 70 percen át működésben tartani a készüléket, de mivel elérhető többféle szívási erősség is, az üzemidő attól függ, hogy ezek közül melyiket használjuk.

 

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó most 339,99 dolláros bevezető áron kapható az AFF365_SMHJV85Z10 kuponkóddal, így a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 100 ezer forint lesz. Nem olcsó, de ez most az egyik, ha nem a legjobb ilyen jellegű masina, ráadásul európai raktárról gyorsan megjön ingyenes szállítással. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Hasznos linkek:

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid