Megjelent a (Xiaomi) Mibro T1 okosóra, jó áron rendelhető

0

Vadonatúj okosórát dobott piacra a Xiaomi alá tartozó Mibro márka. A készülék a T1 nevet viseli, és többek között a méretes, 1,6 colos AMOLED kijelzője miatt lehet érdekes, a Bluetooth-hanghívás lehetőségéről nem is beszélve. Az okosóra a jól megszokott fitnesz funkciók mellett cseppálló külső borítást, prémium anyaghasználatot, valamint korrekt üzemidőt kínál.

  • A (Xiaomi) Mibro T1 okosóra most mindössze 23.600 Ft-os bevezető áron rendelhető a Gshopper jóvoltából, amennyiben használjuk az A7FD87A0C994 kupont a vásárlás véglegesítése előtt.

A Mibro T1 téglalap alakú kialakítást kapott, így némileg az Apple Watch órákra hajaz, a fém borítású készülék forgatható gombbal is fel szerelve.

Az okosóra burkolata a 2ATM minősítésnek megfelelően áll ellen a vízzel szemben – ez a gyakorlatban a fröccsenő vízzel és az esővel szembeni oltalmat jelenti, az órával úszni vagy fürödni nem igazán érdemes.

A viselhető eszköz tömege 53 gramm a szíjjal együtt, méretei pedig mindössze 43,5 x 35 x 11,3 mm-esek.

Az okosóra kijelzője 1,6 hüvelykes, a gyártás során minőségi AMOLED panelt használtak fel, amelynek a telt színek mellett az energiatakarékos működése a legnagyobb előnye, sokkal kevesebbet fogyaszt, mint egy folyadékkristályos megoldás, pláne ha fekete színű tartalmakat jelenít meg. A megjelenítő felbontása 360 x 320 pixel, a jövendőbeli tulajdonos számtalan óralap közül választhat, természetesen maga állíthatja a panel fényerejét, a képernyő pedig a szokott módon a csukló megemelésére bekapcsol.

“KITT, gyere értem!

A Mibro T1 egyik legfontosabb hardveres komponense a Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően párosítható bármilyen legalább Android 5.0 vagy iOS 10 operációs rendszert futtató okostelefonnal. Az összeköttetés létrejöttét követően az óra nem csupán jelzést ad az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról és a szöveges üzenetekről, de mi magunk is indíthatunk hívásokat, illetve fogadhatjuk is őket, mivel a készülék beépített mikrofonnal és hangszóróval is fel lett szerelve.

A Mibro T1 biztosítja a szokásos fitnesz-funkciókat, vagyis van pulzusmérés, véroxigénszint-mérés lépésszámlálás és alvásmonitorozás egyaránt.

A készülék 20 sport üzemmódot támogat, amelyeknek segítségével hatékonyabbá tehető az adott mozgásforma, az edzéstípusok között ott van a futás, a biciklizés, de még a jóga is.

A Mibro T1 okosóra burkolata alá 350 mAh kapacitású akkumulátor került, amely egyetlen feltöltéssel 45 napos készenléti időt biztosít, normál, átlagos felhasználás mellett pedig nagyjából egy hétig üzemel az óra, mielőtt újra töltőre kellene tenni.

A (Xiaomi) Mibro T1 okosóra most mindössze 23.600 Ft-os bevezető áron rendelhető a Gshopper jóvoltából, amennyiben használjuk az A7FD87A0C994 kupont a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Az ígéretek szerint az ár már tartalmazza az áfát, így nem lesz más fizetni való, de a szállítás Kínából történik (ezért van némi esély a vámolásra).

Forrás: Gshopper

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid