Megjelent a Xiaomi Viomi V3 – Erős robotporszívó csendes működéssel és antibakteriális szűrővel

0

A nemrégiben megjelent Xiaomi Viomi V3 robotporszívó ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének rendet tartani a lakásban, és az ehhez szükséges tevékenységekben minimálisan óhajtanak részt venni. A készülék megőrizte elődjei számos előnyét, de újabb funkciókkal is gazdagodott.

A Xiaomi Viomi V3 belsejében egy 33 wattos elektromotor dolgozik, általa válik lehetővé a 2600 Pa-s szívóerő, ami jelenleg páratlan a hasonló eszközök között. Takarítás során jól jönnek majd a lézeres szenzorok is, a segítségükkel valós időben és 360 fokban képes érzékelni környezetét, így nem ütközik neki semminek, sehonnan nem zuhan le, és a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb takarítási útvonalat tervezheti meg a készülék.

Ebben persze a fejlett algoritmusnak is fontos szerepe van, de ha a felhasználó szeretné, akkor maga is beleszólhat abba, hogy a masina miként tegye a dolgát, állíthatunk be virtuális falakat, és más opciók is vannak, ehhez mindössze le kell tölteni egy okostelefonos alkalmazást, amivel irányítani lehet a robotporszívót.

A Xiaomi Viomi V3 nem csupán port szív, felmosni is képes. A port meg a többi piszkot egy 550 ml-es tartályban gyűjti a gépezet, a felmosáshoz szükséges vizet pedig egy szintén 550 ml-es tartályba lehet önteni. A készülék belsejében egy 4900 mAh-s akkumulátor található, ami lehetővé teszi egy akár 250 négyzetméteres lakás kitakarítását egyetlen feltöltéssel, a masina ezután képes lesz magától visszatérni a dokkolóra, illetve onnan folytatni a munkát, ahol abbahagyta.

Időben mérve ez egyébként 150 perces működést jelent, ráadásul kifejezetten csendesen dolgozik a masina más hasonló robotporszívókhoz képest. Persze nem muszáj ott lennünk, mivel a gép nem csupán távirányítható, de időzíthető is. A Viomi V3 a vastagabb szőnyegekre is simán felmegy, és a küszöbökkel sem lesz gondja, ha azok nem magasabbak 2 cm-nél.

Nem szabad elfelejtkezni a Viomi V3 egyik legfontosabb újításáról, a HEPA-szűrő ugyanis speciális, antibakteriális hatással is bír, gyakorlatilag sterilizálja a levegőt, mint egy légtisztító.

Ha szeretnél ennél is többet tudni a gépről, érdemes megnézni annak promóciós oldalát a GearBest honlapján, amit ide kattintva találsz meg. Ha pedig magad is beszereznél egyet, akkor jó ha tudod, a készülék európai raktárból érkezik, és amikor berakod a kosárba, az ára 469,99 dollárra csökken a termékoldalon látható 499,99-ről. Ez magyar valutára átszámítva nagyjából 153 ezer forintot jelent, és mivel Unión belülről jön a termék, napokon belül kiszállítják, és nem kell az extra költségek miatt sem aggódni. Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed a rendeléshez kattints bátran erre a linkre! 

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid