Megjelent a YouTube Premium olcsóbb, éves előfizetése

0

Ha YouTube Premium előfizető vagy, és nem tervezed lemondani a szolgáltatást, akkor bizonyára te is örülnél neki, ha hosszabb időre is elő lehetne fizetni kedvezményes áron. Most épp egy ilyen lehetőséget jelentett be a Google, azonban egyelőre csak néhány országban lehet élni vele.

A YouTube Premium teljes reklámmentességet és háttérben történő lejátszást kínál, és mivel már szakadásig vannak videók hirdetésekkel, egyre többen fizetnek elő. Akik egyszer rászánja magát, az utána kis valószínűséggel fogja lemondani a szolgáltatást, hiszen a reklámok nélküli videónézés után még feltűnőbb és zavaróbb lesz, hogy mennyiszer szakítják meg a videókat. Nekik jól jöhet a most debütált éves előfizetés, amivel kedvezőbb lesz az ár egy hónapra leosztva.

Az Egyesült Államokban 11,99 dollárba (~3760 Ft) kerül egy hónap, az éves díj pedig most egy promóciónak köszönhetően 107,99 dollár (~33880 Ft), amivel csak 8,99 dollárra (~2820 Ft) jön ki egy hónap. Ez az akció január 23-ig tart (régi és új előfizetők is élhetnek vele), utána 119,99 dollár lesz az éves díj, ami havonta 9,99 dollárt (~3130 Ft) jelent.

Az ajánlat a következő országokban él: Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Brazília, Oroszország, Törökország, Németország, Thaiföld, India és Japán.

Magyarországon egyelőre nem él a lehetőség, de nem érdemes szomorkodni emiatt, így is szerencsések vagyunk, hiszen nálunk jóval olcsóbb a YouTube Premium. A normál havidíj 1790 Ft, és még a +5 fiókkal használható családi csomagot is olcsóbban kapjuk meg (2590 Ft/hó), mint a legkedvezőbb amerikai ár éves előfizetés esetén.

Forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid