Meglepetés: beépített S Pennel jöhet a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

Már régóta mennek a találgatások arról, hogy a Samsung végleg kaszálta-e az ikonikus Galaxy Note szériát, és egy friss jelentés szerint sajnos igen, cserébe viszont a Galaxy S22 Ultra igyekszik majd teljesen átvenni a Note mobilok helyét.

Idén nem kaptunk új Galaxy Note telefont, és a jövőben is erősen kérdéses a széria sorsa, nagyon valószínű, hogy a Samsung végleg búcsút intett neki. Az S Pen viszont él és virul, a Galaxy S szériából elsőként az S21 Ultra meg is kapta az érintőtoll támogatását, de mivel a házon belül nem volt helye a tartozéknak, leginkább csak egy speciális, “tolltartóval” ellátott tokkal lehetett kényelmesen hordozni.

Az ismert szivárogtató, Ice Universe szerint a Galaxy S22 Ultra esetében még jobban integrálni fogja a Samsung az S Pent, már lesz saját helye a házban, így leginkább már csak a telefon formája lehet az, ami megkülönbözteti a Note-októl (lekerekített vs. szögletes). Viszont az utóbbiban is lesz némi közeledés, állítólag a két széria közé lövi majd be a formát a gyártó, vagyis kisebb lesz a kerekítés sugara.

Ami még jó hír, hogy az S Pen integrálása nem megy az akkumulátor rovására, marad az 5000 mAh-s kapacitás, viszont a telefon képaránya 20:9-ről 19,3:9-re változik, nem mellesleg ennyi volt a Note 20 Ultra képaránya is.

Összességében tehát úgy néz ki, hogy a Galaxy S22 Ultra majdnem teljesen olyan lesz, mint egy új Note telefon, valószínűleg így egyesíti a két sorozatot a Samsung.

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid