Meglepetés frissítést kaptak a Samsung Galaxy S8 mobilok

0

Bár a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ támogatása már régen véget ért, a Samsung a napokban egy váratlan frissítéssel lepett meg néhány tulajdonost.

A koreai vállalat utoljára szeptemberben adott ki egy biztonsági javítást az 5 éves modellekhez, és most úgy tűnik, hogy egy újabb biztonsági frissítés érkezett az S8 szériára.

A firmware verziószáma G95xFXXUCDUK1, és a SamMobile szerint ez a frissítés már el is jutott néhány felhasználóhoz Európában, a következő napokban pedig szélesebb körben is megjelenhet az update.

A frissítéssel a Galaxy S8 készülékek a 2021. novemberi biztonsági csomagot kapják meg, valamint néhány egyéb hibajavítás is lesz benne.

Ha még mindig Galaxy S8 vagy S8+ telefont birtokolsz és használsz, akkor jó eséllyel néhány napon belül megkaphatod a frissítést.

A frissítések manuális ellenőrzéséhez a Galaxy S8 készülékeden menj a Beállítások -> Szoftverfrissítés menüpontra, majd koppints a Letöltés és telepítés gombra (ha ott felbukkan valami).

A Samsung még 2017 elején indította útjára a Galaxy S8 sorozatot Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel, majd ezt követően 2018-ban Android 8-ra, 2019-ben pedig Android 9-re frissítette a mobilokat. Ezekhez a készülékekhez nem terveznek már nagy operációs rendszerfrissítéseket, így ne reménykedjünk – nincs Android 10 vagy 11 a láthatáron. A legújabb biztonsági frissítések kiadása viszont mindenképpen egy jó dolog.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid