Megszűnik a Messenger Lite

0

Sajnos szomorú hírt kell közölnünk, nagyon úgy néz ki, hogy a Meta megszünteti a Messenger Lite-ot, ami a népszerű csevegő könnyített változata.

A 2016-ban megjelent Messenger Lite app elsősorban azoknak készült, akiknek gyenge, belépőszintű telefonja és lassú vagy korlátozott mobilinternet-elérése van, de olyanok is szívesen használták és használják a mai napig, akiknek szimplán csak elegük van a túlzsúfolt, hirdetésekkel telepakolt, telefonlassító, memória- és akkuzabáló Messenger alkalmazásból.

A minimális tárhelyet és memóriát igénylő Messenger Lite jóval kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a fő Messenger app, viszont tudja a legfontosabb alap dolgokat, mint a csevegés, a csoportos beszélgetések, a médiatartalmak és más fájlok küldése, a hanghívások vagy a videóhívások.

A Messenger Lite tavaly frissült utoljára, és úgy látszik, hogy már nem sokáig fog működni. A hírek szerint szeptember 18-án leállítják a szolgáltatást, így más alternatívát kell keresnie a felhasználóknak. A vállalat célja minden bizonnyal az, hogy a fő Messenger app felé terelje az embereket, de ott lesz a Facebook Lite is mint lehetőség, ebben is megtalálható a csevegés funkció.

Forrás: RedditVia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid