Megváltoztak a chat ablakok a Facebookon

0

Látványos változás lépett életbe a napokban a Facebook böngészős verziójában, ezúttal a chat ablakokhoz nyúltak hozzá a közösségi oldal emberei.

Régen volt már ennyire szembetűnő változás a Facebookon. Aki belép a webes felületre, és megnyit egy chat ablakot, az azonnal észreveszi a különbségeket. Az inaktív ablakok ezentúl világosszürke fejléccel jelennek meg, az aktív pedig kékkel. Ez azért jó, mert így egyértelműen látszik, hogy éppen hova írunk, és nehezebb lesz rossz helyre küldeni egy üzenetet (biztosan mindenkinek ismerős a “bocs, nem ide” szöveg). A kék ablak ráadásul nem olyan, mint eddig, hanem sokkal világosabb. Pont olyan lett a színe, mint a mobilos csevegőnek, ezzel is hangsúlyozva, hogy a Messenger egy különálló szolgáltatás.

facebook-messenger-new

További újítások is akadnak. Egyrészt a chat buborékok színe is igazodott a mobilos Messengerhez, másrészt a szövegbeviteli mező alatti ikonok is átalakultak.

facebook-messenger-new-3

Ezt valószínűleg kevesebben használják, de a mobilos Messengerben egy ideje már meg lehet változtatni az egyes beszélgetések színét. Ez eddig a böngészőben nem látszott, most viszont már itt is a beállított színű ablakok jelennek meg.

Ha esetleg nálad még a régi chat ablakok jelennek meg, nem aggódj, napokon belül mindenkihez eljut a változás.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid