Megvan a Samsung Galaxy Alpha ára?!

0

Az egyik brit kereskedő oldalán előrendelhetővé vált a Samsung Galaxy Alpha. Persze azóta levették a lapot, de azért így is sikerült jó pár dolgot kiolvasni a készülékről.

Az egyik legérdekesebb dolog, hogy az új modell 549 angol fontért volt kitéve, ami átszámolva valamivel több, mint 215 ezer Ft. Ez brutálisan drága, de persze figyelembe kell venni azt is, hogy valószínűleg csak “tévedésből” tették ki az előrendelést, azaz korántsem biztos, hogy teljesen pontos az információ.

galaxy-alpha-preorder

Specifikációs adatokat is ki lehetett olvasni az oldalról, amik szerint egy 4.7 colos 720p-s kijelző lesz a Galaxy Alpha-ban, és egy 8 magos Exynos 5 processzor hajtja a készüléket. Ezek megegyeznek az eddigi pletykákkal, mint ahogy a 12 megapixeles hátlapi, és 2.1 megapixeles előlapi kamera is.

Persze szerintünk inkább az történt, hogy a brit oldal így akarta felhívni magára a figyelmet, és ők is csak az eddigi pletykák alapján állították össze a leírást, majd amikor elkezdtek cikkezni róluk a híroldalak, akkor gyorsan törölték az egészet. Erre utal a terméklap utolsó sora is:

Please Note: Specifications mentioned in this product page are subject to change, upon the Alpha’s release.

Tehát ők sem tudnak semmit, és a megjelenéskor majd módosítják az adatlapot. Ráadásul van (volt) is egy kérdőjel a specifikációk mellett:

alpha-specs

A Samsung Galaxy Alpha-t egyébként augusztus 13-án mutatják be, a megjelenés ideje azonban még nem ismert.

Mobilefun.co.uk

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid