Megvan az LG G6 bemutatási dátuma, erre számíthatunk

0

Már nagyon sok mindent hallhattunk az LG G6-ról, és a gyártó most azt is elárulta, hogy pontosan mikor mutatják be az új csúcsmodellt.

Az LG G6 bemutatója február 26-án lesz Barcelonában az MWC kiállításon, pontosan délben kezdődik az esemény. A meghívókon az áll, hogy “See more, Play more.”, azaz “Láss többet, Játssz többet.”. Az első rész az 5.7 colos, széles képarányú (18:9-es) QHD+ kijelzőre utalhat, amit már be is mutatott az LG, a második pedig talán a nagyobb aksira.

Az LG G6 minden bizonnyal fém kerettel és üveg hátlappal érkezik, és a gyártó dobja a G5-ben megismert moduláris kialakítást. A dupla hátlapi kamera viszont marad, és valószínűleg a 3.5 mm-es jack csatlakozó is, sokak örömére.

Ami még szinte biztosra tudható, hogy a G6 vízálló lesz, és nagyon vékony káva határolja majd, azaz a nagyobb kijelző ellenére valószínűleg nem sokat változik a készülék mérete. Emellett az LG azt is elárulta, hogy folyadékhűtést kap az újdonság, és kiemelt figyelmet fordítanak az akkumulátor tesztelésére.

További érdekes híreket itt találsz az LG G6-ról.

forrás: Droid-life

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid