Megvan ki gyárthatja a Galaxy Note 8 aksiját

0

Bár valószínűleg nem konkrétan az aksikkal volt gond a Note 7 esetében, azért elég lényeges kérdés, hogy a Samsung kitől szerzi majd be ezt a fontos alkatrészt a Galaxy Note 8-hoz. Nézzük a legfrissebb híreket!

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung a nagy dél-koreai riválishoz, az LG-hez fordulhat (egész pontosan az aksikat is gyártó LG Chem-hez), és már folynak is a tárgyalások. A másik befutó a kínai Amperex Technology lehet, tőlük származott a Note 7 aksik egy része. Valószínűleg még nem született meg a végleges döntés, de jó eséllyel ez a két vállalat szállítja majd a Note 8-hoz használt telepeket.

lg-chem

Amikor megjelentek az első problémás esetek a Note 7-tel kapcsolatban, először arról lehetett olvasni, hogy a Samsung SDI által szállított telepekkel volt gond (a névazonosság ellenére ez egy független vállalat, csak kis részben a Samsung tulajdona). Később azonban a kicserélt modellek sem váltak be, így végül elkerülhetetlen volt a teljes visszahívás. Most úgy néz ki, hogy az akkumulátorokkal nem is volt baj, ennek ellenére sok múlhat azon, hogy a Samsung kitől szerzi majd be ezeket a Note 7 utódjához.

A visszahívás után egyébként lehetett olyat is hallani, hogy megszűnik a Note széria, de ez szinte biztosan nem fog megtörténni, hiszen a Samsung már hivatalosan is megerősítette, hogy lesz Galaxy Note 8.

forrás, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid