Megvan a Samsung Galaxy Fold hivatalos magyarországi ára!

0

A Galaxy Fold pályafutása meglehetősen nehezen indult, de végül megjelent a készülék néhány piacon, és most bejelentették, hogy hamarosan Magyarországon is kapható lesz. Az árától azonban tuti padlót fogsz…

A Samsung Galaxy Fold hivatalosan december 15-én jelenik meg Magyarországon, de csak korlátozott készlet lesz belőle. Éppen ezért a Samsung azt javasolja, hogy akit érdekel a készülék, az 2019. december 2-9. között regisztráljon elő ezen az oldalon. Akik ezt megteszik, azok később egy autós dokkolót igényelhetnek a telefonjuk mellé a Samsung Members alkalmazáson keresztül. Mondjuk kíváncsiak leszünk, mennyien vásárolnak majd belőle, a Fold ajánlott fogyasztói ára ugyanis 695.990 Ft hazánkban.

„A Galaxy Fold új kategóriát teremt és megváltoztatja az okostelefonokról kialakult képet. Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is bemutathatjuk ezt a lenyűgöző technológiát a felhasználóknak” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke, a mobil üzletág vezetője.

A következőket írja még a Samsung a sajtóközleményében:

“A Galaxy Fold kihajtható kialakításának köszönhetően a felhasználók az okostelefonok és a tabletek legjobb funkcióit használhatják egy készülékben. A Foldot nagyméretű kijelzője, egyedi felhasználói felülete, sokoldalú kamerája és kiemelkedő teljesítménye alkalmassá teszi arra, hogy a felhasználók a legkülönfélébb feladatokat végezhessék rajta. A Samsung fejlesztő partnereivel együttműködve teljesen új felületet alakított ki, amely megváltoztatja a mobileszközök használatáról alkotott képet.
A Galaxy Fold átalakítja a mobilos tartalomgyártási és -fogyasztási szokásokat. Az összecsukott állapotban rögzített videókat a felhasználók az előlapi kijelző kihajtása után azonnal nagyobb méretben is visszanézhetik. Az Alkalmazás folytonosságnak köszönhetően a tartalmak zökkenőmentesen kerülnek át az előlapi kijelzőről a főképernyőre és vissza. A valóban hatékony multitasking érdekében Többablakos módban a felhasználók valós időben, párhuzamosan futtathatnak akár három alkalmazást anélkül, hogy váltani kellene közöttük. A videószerkesztés mellett könnyedén kereshetnek inspirációt az interneten és az e-mailek vagy üzenetek sem maradnak megválaszolatlanul.”

A Samsung egyébként 1 éves Extra Kijelző Védelmet biztosít Magyarországon a Galaxy Fold tulajoknak, ami annyit jelent, hogy a vásárlástól számított 1 éven belül olcsóbban javítják a kijelzőt. Az viszont sajnos nem derült ki, hogy mennyi az eredeti és a kedvezményes ár.

Egyébként a közel 700 ezer Ft-os vételár mellé jár egy a hét minden napján, 24 órában elérhető terméktámogatás, amit a +36-80-726-7864-es telefonszámon keresztül vehetnek majd igénybe a Fold tulajdonosok.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid