Hangulatos, okos LED plafonlámpa a Xiaomi-tól

0

Az okosotthon koncepciója már régóta létezik, de az elmúlt években nem csupán megvalósulni látszik, hanem a szerényebb pénztárcával rendelkező vásárlók számára is hozzáférhetővé válik. Egy ilyen okosotthon nélkülözhetetlen eleme a világítás, amelynek fényereje, színe és minősége alapjában határozza meg a hangulatunkat, közérzetünket. Most a Xiaomi LED-es plafonlámpáját fogjuk bemutatni, ami sok hasznos funkciót kínál, és egy pillanat alatt feldobja a lakást a minimalista, letisztult dizájnjával.

A Xiaomi Yeelight LED-es plafonlámpa segítségével okosabbá tehető az otthon megvilágítása. A 294 darab LED-et magában foglaló hosszúkás kialakítású lámpa sokban megkönnyítheti az életet, hiszen távolról vezérelhető, állítható a fényereje, valamint a színe, hogy otthonod mindig azt az atmoszférát árassza, amit te szeretnél.

A készüléket okostelefon segítségével irányíthatjuk WiFi-n keresztül, akár a hangunk segítségével is. A lámpa minden olyan okoseszközzel kompatibilis, ami legalább Android 4.4 KitKat vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtat.

A készüléket nem kell állandóan takarítani, hála az IP50 kialakításnak a pornak esélye sincs bejutni a belsejébe, a belógása pedig fél és másfél méter között variálható.

A gyártó 40000 órányi élettartamot ígér a termékének, amelyet arra terveztek, hogy tartósan kiszolgálja igényeinket. A plafonlámpa maximális teljesítménye 33W, és 110 fokos szögben képes elárasztani világossággal az alatta lévő környezetet. A készüléknek nem csupán az izzói bírják a strapát, de a kialakítása is rendkívül igényes, hiszen alumíniumot és ABS műanyagot használtak fel a gyártásakor. Méreteit tekintve a lámpa 900 x 70 x 40 mm-es.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, ezen linken bővebb információt találtok, és természetesen megrendelhetitek a terméket. A plafonlámpa 129,99 dolláros áron kapható a Tomtop oldalán, ami egy ilyen felszereltséggel bíró otthoni kütyüért egyáltalán nem mondható soknak.

A TomTop kínálatában más jóságok is kaphatóak, nézzetek szét a webáruházban!. 

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid