Méregdrága okosóra érkezett a Tag Heuertől

0

Okos kiegészítők nem csak a mobilgyártók, hanem a legnagyobb óramárkák kínálatában is elérhetők. Vegyük csak az exkluzív termékeiről ismert Tag Heuert, akik az igen drága, azonban annál gyönyörűbb Connecteddel debütálnak az okosórák piacán.

Az okosórák létjogosultságát sokan vitatják már a kitalálásuk óta, és ennek egyik oka a kinézetük. Lehet egy kiegészítő bármennyire funkciógazdag, azonban ha a dizájn terén megbuknak (magyarul csúnyák), szinte kizárt, hogy elterjedjenek. Ez az okosórák nagyrészére igaz is, azonban a Tag Heuer Connected erős kivétel ezek közül.

Ez ugyanis egy 1500 dolláros titánium-zafír csoda, amit a leggazdagabb rétegnek terveztek. Az óra a Google-lel és az Intellel közösen készült, és Android Weart futtat. Ugyanúgy vezeték nélkül kapcsolódik a telefonhoz, képes különböző számlapokat megjeleníteni, fitnesz adatokat trackelni, csakúgy, mint az összes hasonló kiegészítő, azonban teszi ezt sokkal elegánsabb csomagolásban. 

A Connected egy 360 x 360 pixel felbontású, kör alakú LCD kijelzővel érkezik, amit egy karcolásmentes zafírüveg borít. Az óra egyébként kifejezetten nagy a maga 46 mm-es óralapjával, ezzel is tudatva, hogy ez nem a kisfiúk játékszere. A processzor kétmagos, órajele 1.6 GHz, ezenkívül kapunk még 1 GB RAM-ot, 4 GB belső tárhelyet és egy 410 mAh-s akksit.

tag heuer connected 3

Az biztos, hogy a többséget nem a Connected fogja meggyőzni az okosórák létjogosultságáról, azonban a Tag Heuer terméke kitűnően bemutatja, hogy egy kiegészítő egyszere lehet szép, elegáns és még okos is.

AndroidAuthority, TagHeuer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid