Mindent ver üzemidőben az új Huawei Mate 20

0

A PhoneArena rendszeresen teszteli az friss csúcsmodellek üzemidejét, és a napokban sort kerítettek a Huawei Mate 20-ra is, ami gyakorlatilag minden konkurensét lemosta a pályáról, nem is kevéssel.

A Mate 20 a Mate 20 Pro olcsóbb verziója kisebb notch-csal és LCD kijelzővel, de semmi szégyenkezni valója nincs, hiszen ugyanúgy megkapta a bivalyerős, 7 nm-es Kirin 980-as chipet, brutálisak a kamerái, és a kijelző/előlap arány is szokatlanul jó. Persze az egyik legfontosabb tényező sokak számára az üzemidő, ám a PhoneArena tesztje alapján ezzel sem lesz gond, a 4000 mAh-s aksi elképesztően jól teljesít. A Mate 20 a 14 óra 26 perces eredményével minden listán szereplő mobilt megelőzött. A Pro változatra még nem kerítettek sort, de minden bizonnyal ennek sem kell majd szégyenkeznie.

Érdekességképpen a töltési időket is megnézte a PhoneArena, és mint kiderült, nem csak sokáig bírja a Mate 20, hanem villámgyorsan is tudjuk tölteni, mindössze 98 perc alatt elérhető a 100%-os szint.

A Huawei Mate 20 tehát egy kiváló választás lehet, és a jó hír, hogy az elődjével ellentétben ez nálunk is kapható (a Pro és a Lite változat mellett).

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid