Mutatjuk a 2022-es Black Friday kiemelkedő Xiaomi robotporszívó akcióit

0

Szeretnénk minden nap tiszta és pormentes lakásba hazaérkezni? Már régóta szeretnénk vásárolni egy robotporszívót, de még nem találtuk meg a megfelelő ajánlatot? Ha a válaszunk igen, akkor most elérkezett a mi időnk!

Az XMI SHOP ugyanis Black Friday alkalmával ismét rengeteg akcióval kedveskedik minden meglévő és leendő vásárlója számára, aktuális ajánlatuk középpontjába pedig az idei ünnepi szezon legkeresettebb eszközei, a Xiaomi robotporszívók kerültek.

Ha szeretnénk verhetetlen áron, hivatalos magyarországi garanciával és teljes szervizháttérrel rendelkező robotporszívót vásárolni, akkor itt a remek alkalom, lássuk a bolt aktuális Black Friday akciójának hat legjobb robotporszívóját, melyek között garantáltan mindenki megtalálhatja majd a számításait.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

Kisebb lakásban élünk és megelégednénk egy belépő kategóriás Xiaomi robotporszívóval? Ebben az esetben a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite magabiztosan kiszolgálja majd az igényeinket, hiszen mindent tud, amire egy átlagos háztartásban szükség lehet. Mondhatni tökéletes választás első robotporszívónak!

Precíz és pontos navigációs rendszer, fejlett társalkalmazás, egyszerű beüzemelés, a száraz porszívás mellett – amihez 2200 Pa teljesítmény tartozik – pedig nedves takarításra is ideális, hiszen a 270 ml-es víztartályával képes arra, hogy pormentesítse a keménypadlót.

Noha belépő szintű termék, mégis kiváló takarítási tulajdonságokkal büszkélkedhet, rengeteg automatizált- és okosfunkció tartozik hozzá a kényelmünk és otthonunk tisztasága érdekében. Eredeti ára is kiváló, de a Black Friday alkalmából most 71 900 Ft helyett 64 990 Ft-ért csaphatunk le rá, amiért gyakorlatilag ajándék.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

Egy kicsit nagyobb teljesítményre vágyunk, esetleg nagyobb lakásban élünk? Ebben az esetben a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 bizonyulhat jó döntésnek, hiszen a Lite változathoz viszonyítva erősebb szívóerő és nagyobb belső tartályok biztosítják számára a magabiztos használatot.

Szintén ideális amolyan első robotporszívónak, ami képes tisztán tartani egy átlagos lakást abban az esetben, ha sok a szőnyeg és inkább a por okoz problémát. Természetesen felmosás funkció is található benne, sőt a 110 perces üzemidő is a kiemelkedő tulajdonságai közé sorolható, de a navigációs képességeire sem lehet majd panasz.

Beüzemelése és használata rendkívül egyszerű, a Mi Home társalkalmazással pedig rengeteg okosfunkciót és automatizálási folyamatot aktiválhatunk benne, sőt a távoli hozzáférés is garantált lesz a segítségével. Normál áron is 100 ezer forint alatt férhetünk hozzá, de a Black Friday alkalmából a 82 990 Ft-os árcédula különösen kedvezőnek nevezhető.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Amennyiben szimpatikus a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 termékcsalád, és a legjobbat szeretnénk választani a sorból, akkor az Ultra jelenleg a prémium szintet kínálja, hiszen jól megállja a helyét nagyobb lakásban, a hagyományos porszívózás mellett pedig a nedves feltörlésben is kiváló.

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 nem tréfál, 4000 Pa szívóerővel, professzionális keferendszerrel és nagy portartállyal biztosítja a portalanságot, de a felmosásban is egy egészen új szintet képvisel – az üzemidőről és a navigációról nem is beszélve.

Ez a robotporszívó ugyanis LDS lézeres navigációra épül, mint a legjobbak, így munkája pontos, precíz, nagyobb lakásban sem okoz csalódást, miközben működtetése is rendkívül könnyed. Ha prémium tulajdonságokkal rendelkező robotporszívót akarunk elérhető áron, a 148 900 Ft-os Black Friday akció részeként ez egy kiváló vétel.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station

A Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station egy kakukktojás a sorban, hiszen nem robotporszívó, hanem az imént ismertetett eszköz kiegészítője, egy multifunkcionális dokkoló berendezés, amivel még magasabb szintre emelhetjük a porszívó automatizálását.

A kizárólag a Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultrával kompatibilis kiegészítő nemcsak a robotporszívó töltésére alkalmas, hanem arra is, hogy automatikusan egy külső zsákba szippantsa a belső portartály tartalmát.

Az eszköz 16 500 Pascal teljesítményű szívóerővel rendelkezik, és biztosítja, hogy hetekig ne is kelljen hozzányúlni a porszívóhoz, csak a makulátlan tisztaságot élvezni mellette. Ha szeretnénk, az XMI SHOP Black Friday akciójában ez a speciális dokkoló most 79 990 Ft helyett csak 59 990 Ft-ért lehet a miénk!

Xiaomi Roborock S6 MaxV

A Xiaomi Roborock S6 MaxV egyike azoknak a robotporszívóknak, mely nemcsak a takarítás, hanem a navigáció terén is a legjobbak között említhető, hiszen a LIDAR szenzorok mellé két kamerát is kapott, aminek köszönhetően gyakorlatilag valóban látja otthonunkat a munka során.

Ennek hála precízen, saját mesterséges intelligenciával alkalmazkodik minden helyzethez – még a váratlan körülményekhez is –, amit a gyártótól megszokott elragadó szoftveres háttérrel, könnyed okostelefonos irányíthatósággal és kimagasló teljesítménnyel vérteztek fel.

A 2500 Pa szívóerőnek hála bármilyen felületen képes tisztaságot varázsolni, de a hagyományos felmosás funkciója is hozza a kötelezően elvárható szintet. Egy igazán jól működő középkategóriás robotporszívóról beszélünk tehát, amit most ráadásul 189 900 Ft helyett mindössze 178 900 Ft-ért tudunk megvásárolni.

Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus

A Xiaomi Roborock S7 MaxV Plus több tekintetben is egy egészen új szintet képvisel a robotporszívózás világában. A kimagasló takarítási teljesítményt 5100 Pa szívóerővel, valamint a VibraRise szónikus felmosási technológiával biztosítja, melynek jelenleg nincs kihívója a piacon.

Az eszköz mindemellett erőteljes szoftveres háttérrel, Reactive AI technológiával, kamerákkal és LIDAR szenzorokkal kiegészített navigációs rendszerrel büszkélkedhet, fontos ütőkártyája azonban még a speciális önürítő rendszer.

A csomagban ugyanis megtalálható az Auto-Empty Dock, mely az automatikus töltés mellett képes megától kiszivattyúzni a robotporszívó portartályában összegyűlt port és koszt. A kényelem magasiskoláját prezentálja tehát ez a termék, amit most mindössze 369 900 Ft-ért vásárolhatunk meg!

Miért érdemes az XMI SHOP kínálatából vásárolni?

Hogy miért válasszuk az XMI SHOP-ot, ha robotporszívót vásárolnánk? Az egyik legnyomósabb érv jelenleg az, hogy az idei Black Friday részeként utolérhetetlen árakon vásárolhatjuk meg kínálatukból a Xiaomi legjobb háztartási robotjait.

Ezen felül a webáruház garantálja a gyors kiszállítást, így termékünk a rendeléstől számítva akár már 1-2 napon belül nálunk lehet, miközben nemcsak minden eszközre hivatalos gyártói garancia jár, hanem a későbbiekben szükséges tartozékokat is elérhetjük innen.

Nyomós érv továbbá, hogy az XMI SHOP mögött komplett szervizszolgáltatás is áll, így ha garancián túli meghibásodás tapasztalnánk, a segítségükkel a javítás egyáltalán nem jelent problémát – a szervizfutár szolgáltatás miatt még akkor sem, ha vidéken élnénk.

Az akció időtartama november 18. 9:00-tól november 20. 23:59-ig érvényes.

Forrás: XMI Shop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid