MWC 2018: Bemutatkozott a Leagoo S9 és a Leagoo Power 5

0

Javában zajlik az MWC expó Barcelonában, ahol többek között a Leagoo is bemutatta új készülékeit.

Az olyan nagy gyártók mellett, mint a Samsung, a Huawei vagy a Sony, egy feltörekvő márka, a Leagoo is képviselteti magát, amely nem mellesleg a premier liga egyik top csapatát, a Tottenham Hotspurt is szponzorálja.

A Leagoo két vadonatúj mobilt mutatott most be, az egyik a Leagoo S9, a másik pedig az üzemidőbajnok Leagoo Power 5.

Leagoo S9 – “Az első androidos iPhone X”

A szigetszerűen kivágott 5.85 colos HD+ IPS kijelzőjével a Leagoo S9-et a gyártó az első android iPhone X-ként emlegeti, bár nyilván egy jóval olcsóbb készülékről van szó.

A Face Access arcfelismerő rendkívül gyorsan, akár 0.1 másodperc alatt azonosítja a tulajt és feloldja a készüléket. A 8 magos processzor mellé 4 GB RAM került, a belső tárhely 32 GB-os és bővíthető, az aksi pedig 3300 mAh-s.

Az ár pedig mindössze 149.99 dollár lesz.

Leagoo Power 5 – 7000mAh-s 18:9-es mobil vékony kávával

Ha unod hogy gyakran kell tölteni a mobilod, akkor ez a készülék neked szól! A Leago mobilja egy hatalmas, 7000 mAh-s aksit kapott, ami még erős használat mellett is kibír több napot egy töltéssel.

Az 5.99 colos Full HD+ IPS INCELL kijelzőjével és a 18:9-es vékony kávás formátummal a Leagoo Power 5 egy modern, divatos készülék lett, a hatalmas aksi ellenére is.

Egy 8 magos processzort kapunk 6 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és bővítési lehetőséggel. Az 5V5A-es gyorstöltés pedig segít, hogy ne kelljen sokáig a konnektoron lógnunk.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid