Nagy nyári Xiaomi kiárusítás – telefonok és más kütyük áron alul!

0

Már javában tart a Banggood nyári vására, és nem csak a szokásos kamu akciókkal, vannak ritka jó ajánlatok. Összeszedtünk egy rakat Xiaomi cuccot, amelyek most jelentősen ár alatt szerezhetők be, érdemes végig pörgetni a listát!

Frissítés 1 (2020. 07. 24.): az akciók limitáltak, néhány már le is járt!

Frissítés 2 (2020. 07. 25.): néhány lejárt kupont kicseréltünk olyanra, ami működik, érdemes újra próbálkozni!

Xiaomi telefonok

Vámmentes szállítás: EU Priority Line – általában 5-10 dollárba kerül. Emellett szállítási biztosítást is érdemes kérni, ez általában már alapból be van jelölve (a fenti árakat ezek nélkül számoltuk). A pontos végső árak az árfolyam függvényében változhatnak!

Megjegyzés: az összes telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Egyéb Xiaomi cuccok

Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő Global verzió most csak 28.99$ a BGMB5EU kuponnal (~8.800 Ft). Ha lejárt, akkor a BGXM5HK kuponnal is lehet próbálkozni.

Így néz ki a rendelési oldal a Mi Band 5 esetében, az ár a szállítás és a biztosítás miatt kicsit több lesz, de így is kijön 10 ezer Ft körül.

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő most csak 11$ a BGCZMB3 kuponnal EU (CZ) raktárról (~3.400 Ft).

Xiaomi Pro 300M WiFi jelerősítő most csak 12.99$ a BGND02 kuponnal (~4.000 Ft).

 

Xiaomi IMILAB EC2 kültéri, akkumulátoros IP kamera + gateway most csak 62.99$ a BGLKKJSVVDC kuponnal (~19.300 Ft).

 

Xiaomi Redmi Airdots S fülhallgató most csak 15.99$ a BGHK811 kuponnal (~4.900 Ft).

Xiaomi Vacuum Mop Pro robotporszívó most csak 273.43$ a BGSMCZX kuponnal EU (CZ) raktárról (~82.400 Ft). Ha lejárt a kupon, akkor a BGCZGTRA kóddal is lehet próbálkozni.

Redmi TV Soundbar hangszóró most csak 57.99$ a BGXMSL22 kuponnal (~17.600 Ft).

Megjegyzések:

  • Az árak a szállítást nem tartalmazzák, ennek a díja változó.
  • Vámmentes szállítás: 39 dollár végösszeg alatt választhatod a legolcsóbb szállítási módot, fölötte érdemes EU raktárról rendelni vagy az EU Priority Line szállítást választani.
  • Lehetséges, hogy már nem az összes kupon működik!

 

További akciók itt:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~39 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid