Nagy Windows és Office kiárusítás: népszerű szoftverek áron alul

0

Jelentősen leáraztak néhány alapvető szoftvert, köztük többféle Windows és Microsoft Office verziót. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket.

Az akciót a Keysfan indította, ami egy igen népszerű, szoftverkulcsokkal foglalkozó webáruház. Az aktuális kiárusításban számos ismert szoftvert lehet áron alul beszerezni, érdemes megnézni a kínálatot.

A Keysfan az Office 2021 egyszeri vásárlásával, mindössze 27,36 euróért (kb. 11.150 Ft) élethosszig tartó hozzáférést biztosít a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams és OneNote programokhoz. Ez az egyszeri vásárlás lehetővé teszi, hogy az összes szoftvert telepítsd Windowsra, és használd őket otthon vagy a munkahelyeden. Ha többet vásárolnál, akkor vannak csomagajánlatok is, így még olcsóbban juthatsz Office 2021-hez. Az 5-ös csomagnál egy licenc mindössze 14,13 euró (kb. 5.750 Ft)!

Eredeti Office 2021 alacsony áron

A Windows 10 a legelterjedtebb számítógépes operációs rendszer, és akár már 7,43 eurós áron is megvásárolható egy licenc (vagy csomagban még olcsóbban), ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Eredeti Windows 10 töredék áron

Windows + Office csomagok és más akciók 62% kedvezménnyel

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Office ajánlatok itt >>

További Windows akciók (50%-os kedvezmény)

Aki Windows Server-t használ, annak ajánlott a legújabb verzióra, a Windows Server 2022-re frissíteni, ami egészen 2031 októberéig támogatott lesz.

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Windows ajánlatok itt  >>

Hasznos szoftveres eszközök

Vannak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid