Nagyon jó lesz a Sony mobilok Android 6.0-s szoftvere

0

A Sony decemberben indított egy béta programot, aminek a keretein belül néhány szerencsés Xperia Z3 és Z3 Compact tulaj tesztelheti a gyártó Android 6.0-s szoftverét. Nemrég megkérdezték az érintetteket, és kiderült, hogy szinte mindenkinek tetszik az új rendszer.

A Sony azt a kérdést tette fel a tesztelőknek, hogy meddig szándékoznak még részt venni a programban, és az eredmény több, mint biztató. Nagyjából 85% válaszolta azt, hogy ameddig csak lehet, viszonylag kevesen mondták azt, hogy még néhány hétig vagy hónapig, és mindössze 1-2% szeretné rövid időn belül befejezni a tesztelést, és visszaállni a korábbi rendszerre.

Sony-Concept-trial-remain

Valószínűleg sokan kíváncsiak arra, hogy mikor frissül a Sony mobiljuk, de erről sajnos nincsenek friss információink. Legutóbb azt lehetett hallani, hogy a Z5 modellek frissítése januárban megindul, utána pedig jönnek sorban a korábbi készülékek.

Ha érdekel, hogy pontosan mely Sony mobilok kapnak Android 6.0-t, akkor a teljes listát itt találod, ha pedig megnéznéd, hogy milyen lesz a gyártó új felülete, akkor azt itt teheted meg.

forrás: Xperia Blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid