NAVEE N65 elektromos roller akcióban a Tomtop oldalán

0

Habár az időjárás lassan kezd kissé csípőssé válni, az elektromos rollerek még mindig kiváló alternatívái lehetnek a zsúfolt és piszkos tömegközlekedésnek. A Tomtop webáruháza épp leakciózott egy ilyen szerkezetet, amely megbízható társunk lehet a városon belüli közlekedésben. Ráadásul a NAVEE N65-öt európai raktárból kézbesítik, vagyis nincsenek extra költségek és a kiszállítás sem tart majd hetekig. A megrendelés mellé egy ajándék is jár, ami egy Deerma elektromos kukta. Éhesen mégsem indulhattok útnak…

NAVEE N65 elektromos roller

Az N65 összehajtható kivitelt kapott, amely jócskán megkönnyíti mind a szállítást, mind a tárolást. A roller felfújható, 10 hüvelykes kerekeken gördül célja felé. Elektronikus fék és mechanikus tárcsafék, valamint beépített világítás igyekszik biztonságosabbá tenni az utazást, de ebben a főszerepet így is a sofőr kapja majd. Az N65 kialakítása ad némi védelmet a vízzel szemben, az IPX4 besorolás azt jelenti, hogy nem kell kerülgetni a tócsákat, de ha látod, hogy a szomszéd bárkát ácsol, akkor inkább ne a rollerrel menj munkába.

Ha ezt a rollert választod, a finomabb falatokról sem kell lemondani, mert az alumínium ötvözetből készült váz teherbírása 120 kg. Az N65 belsejében egy 500 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező, kefe nélküli elektromotor teljesít szolgálatot, amely lehetővé teszi az akár 25 km/órás maximális haladási sebességet. A kormányra került egy kijelző is, amelyről le lehet olvasni minden fontosabb közlekedési adatot, mint például az aktuális sebességet, az akkumulátor töltöttségét, stb.

A NAVEE N65 borítása alatt egy 12,5 amperórás akkumulátor található, amely lehetővé teszi az akár 65 km-es hatótávot egyetlen feltöltéssel. Ez a bizonyos feltöltés nagyjából 7-8 órán keresztül tart. Ha rendes a suliigazgató vagy a főnök, és engedik a roller töltését – erre manapság azért már nem vennénk mérget -m mire eljön a nap vége, ismét tele lesz a telep. Még valami: az N65 mellé fejlesztettek egy telefonos alkalmazást is, ami egy rakat hasznos és kényelmi funkciót biztosít majd a roller tulajdonosa számára.

A NAVEE N65 elektromos roller most 509,44 eurós áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, amennyiben használjuk a vásárlás véglegesítése előtt az FFN65DEE kuponkódot. A megrendelés mellé egy Deerma márkájú elektromos kukta jár ajándékba. A vételár megközelítőleg 208 ezer forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid