Négyféle Huawei Mate 40 telefon jöhet

0

A Huaweinek elég komoly nehézségekkel kell szembenéznie Kínán kívül az amerikai tiltások miatt, ennek ellenére már javában készülnek az új csúcsmodellek, amelyek a Mate 40 szériába tartoznak majd.

Kínai források szerint a Huawei négyféle Mate 40 mobillal készül, nem számítva a Lite verziót, mert ez csak a nevében lesz a széria része, valójában nem tartozik bele. A következő modellekre lehet számítani:

  • Huawei Mate 40
  • Huawei Mate 40 Pro
  • Huawei Mate 40 Pro+
  • Huawei Mate 40 RS Porsche Design

Nagy valószínűséggel mindegyik megkapja a Huawei vadonatúj, 5 nm-es hardverét, ami Kirin 1020 néven jöhet, és talán ezek lesznek a gyártó utolsó csúcsmodelljei, amelyekben saját fejlesztésű processzor dolgozik. Ami még érdekes, hogy állítólag már az alap modell, vagyis a Mate 40 is hajlított kijelzővel jön, persze erre egyelőre még nem érdemes mérget venni.

Alapvetően úgy épülhet majd fel a Mate 40 széria, mint a P40 sorozat, vagyis a Pro+ modell lesz az igazi nagyágyú, amibe minden lehetséges fejlesztést belepakolnak. Az RS Porsche Design pedig egy spéci limitált kiadás lehet, ezt nem fogják nagy mennyiségben legyártani.

Az újdonságok bemutatója szeptemberben vagy októberben várható, és minden bizonnyal Európában is megjelennek, legalábbis a három főbb típus, de Google-szolgáltatások nélkül kérdéses a sikerük.

Ez is érdekelhet (1 nap múlva lejár):

 

Forrás: HuaweiCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid