Nem jön a Galaxy S6-ra az S7 egyik népszerű funkciója

0

Sokan arra számítanak, hogy a Nougat frissítés a korábbi modellekre is elhozza legújabb szoftveres extrákat, de ez sajnos nem minden esetben van így.

A Galaxy S7-ben debütált az Always On Display, ami annyit jelent, hogy kikapcsolt kijelzőnél is tudja mutatni a mobil az órát, a dátumot, illetve az értesítéseket. Ez egy kifejezetten hasznos funkció, és simán megkaphatnák a korábbi modellek is, de a Samsung másként döntött.

Galaxy S7 edge Always On kijelző

Nemrég szivárgott ki a Galaxy S6 edge Android 7.0-s szoftverének használati útmutatója, és ebből derült ki, hogy nem kapja meg a mobil az állandóan aktív kijelzőt. Mondjuk az S6 modellek üzemideje nem túl acélos, és ezzel a fícsörrel még kevesebbet bírna a mobil egy töltéssel, de azért opcionálisan belehetették volna a rendszerbe. Bár még nem tudni biztosan, de így jó eséllyel a Note 5 sem kapja meg az Always On kijelzőt.

Egyébként eddig csak a Galaxy S7 modellek Nougat frissítését indította el a Samsung, de még sokan ezt sem kapták meg, azaz valószínűleg még hónapokat kell várni, hogy az S6 sorra kerüljön.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid