Mini PC és TV Box válogatás – Okosítsd fel a tévédet!

0

Még mindig rengetegen keresnek olyan kütyüt, ami segít a régebbi TV-ket modernizálni, és most mutatunk nektek néhány népszerű típust.

Árakban természetesen hatalmas eltérés lehetséges, amit a hardver és TV box által nyújtott szolgáltatások határoznak meg általában.

MX10

Teljesen alap TV okosítóról van szó, RK3328-as chippel, amelyet 4GB memória és 32GB tárhely egészít ki. Android 8.1-et futtat, és kapunk Wifit, USB 3.0-t és HDMI 2.0-s kimenetet is. Szerencsére támogatott a legújabb VP9-es kódolás is, így nem lesz gondunk a filmezéssel.

Meglepő módon elég sokat tud az árához képest, így nem lesz gondunk a YouTube vagy Netflix kliensekkel sem. Tudásához képest nagyon olcsónak tűnik, mivel 49.99 dollárért rendelhető. Részletek és rendelés ezen a linken.

Beelink S2 N5000

Nagyon érdekes termék a Beelink S2 N5000-es dobozkája, mivel nem egy alap médialejátszóról van szó, hanem egy mini PC-ről, amely természetesen a fent említett feladatokat is el tudja látni. Az Intel N5000-es processzora hajtja, integrált Intel HD 605-ös VGA-val,, 8GB RAM és 128GB-os SSD társaságában, így a sebességre nem lehet panaszunk (extra merevlemeznek is van egy plusz hely).

Természetesen rengeteg mindent kapunk, hiszen eredeti Windows 10 van rajta, a gigabites LAN port mellett megtalálható még a dual bandos Wifi, és a Bluetooth is. Árban természetesen drágább mint az alap dobozok, de cserébe egy teljes értékű PC-t is kapunk. A GLVNTDXW kuponkóddal 285.99 dollárért rendelhető a kis mindenes ezen a linken.

Mecool KIII Pro

A Mecool KIII Pro TV box a fentebb említett két termékhez képest kapott egy extrát, méghozzá hogy beépített TV tunert tartalmaz. Ez nagyon jól jöhet, hiszen így már elég egy monitorra rákötnünk, és élvezhetjük is a TV adást. A médialejátszásra kihegyezett Amlogic S912-es chipje hajtja, ami mellé 3GB RAM és 16GB tárhely társul.

Az extrákat itt is megkapjuk, hiszen AC-s Wifi-t, gigabites LAN portot, és Bluetooth-t is pakoltak bele, árban pedig a középmezőnyben helyezkedik el. Jelenleg 111.99 dollárért tudjátok megvásárolni ezen a linken.

Magicsee C400 Plus

A Magicsee C400 Plus gyakorlatilag az előző TV boxhoz hasonló tudást nyújt, tehát egy fajta alternatívája annak. Szintén felruházták TV tunerrel, ráadásul PVR funkciót is kapott (rögzíthetjük az adásokat). Ugyanúgy Amlogic S912-es chip és 3GB RAM van benne, ám háttértárból már 32GB-ot kapott.

Android 7.1 fut rajta, és itt is jelen van az AC-s Wifi, Bluetooth és hasonló nyalánkságok, ráadásul a box elején van egy kijelző is, amely többek közt az idő mutatására is szolgál. A Magicsee C400 Plus-t 129.99 dollárért rendelhetitek meg ezen a linken.

Ha valaki sokat használja a TV okosítóját, akkor annak érdemes lehet egy légegérre is beruházni. Ilyen a iPazzPort KP62 is, amely egy komplett mini billentyűzetet is kapott a szokásos funkciógombok mellé.

Csak bedugjuk a vevőegységet a Windows/iOS/Android kütyübe, és már működik is, megkönnyítve több alkalmazás és funkció használatát, háttérvilágítása miatt pedig éjszaka sem lesz gondunk az irányítással. A szuper kis távirányító jelenleg 14.99 dollárért rendelhető a Geekbuying weboldalán. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid