Nokia 6 vs. Nokia 3310 törésteszt

1

A Nokia 3310 strapabírásáról legendák szólnak, szinte mindenki jó érzéssel gondol vissza a finnek egykori slágermobiljára. Vajon az új Nokia 6 is úgy bírja a megpróbáltatásokat, mint a 3310, vagy esetleg még jobban is? Most kiderül!

Az alábbi videón egy hagyományos töréstesztet láthatunk. Mindkét mobilt leejtik a hátlapjára, az aljára és az előlapjára is, többféle magasságból. Érdemes végig nézni!

A videóból kiderül, hogy a Nokia 6 meglepően jól bírja az eséseket, csak a sokadik próbálkozásnál törik be a kijelző, amikor már nagyobb magasságból ejtik le.

A Nokia 3310 szokás szerint minden esésnél szétpereg, de utána gond nélkül össze lehet pakolni. A két mobil durván fej-fej mellett teljesít végig, és egyáltalán nem akarnak kipurcanni. A videó végén egy kilátó tetejéről ejtik betonra mindkettőt, és még ezután is mutatnak némi életjelet. A 3310-nek ekkor már csak a gombjai világítanak, a Nokia 6 viszont még teljesen szétzúzva is működőképes maradt. “Ez a Nokia minőség, elképesztő!” – mondja a videós.

forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid