Hasznos funkcióval bővül a Nova Launcher béta

2

A Nova az egyik legjobb Androidos indítóalkalmazás a piacon, ami az éjszakai módnak köszönhetően még egy újabb indokot ad, hogy lecseréld a gyári launcheredet.

Az Android egyik legnagyobb szépsége a testreszabhatóság. Szerencsére egyre több gyártó építi bele saját szoftverébe a témázhatóságot, de ha a mi mobilunk esetében ez nem elérhető, vagy szimplán nem elég funkciógazdag a gyári UI, akkor sincs semmi baj. A legegyszerűbb megoldás ilyen esetben egy indítóalkalmazás letöltése, amivel a telefonunk megjelenését igen nagy mértékben átszabhatjuk. Ha valaki elszánta magát erre a lépésre, akkor talán a Nova Launcher a legjobb választás. Rengeteg hasznos funkciója van, de a letöltése nem jár felesleges kiegészítő szolgáltatások ránk erőltetésével.

Nova-Launcher-4.3-beta2

A Nova Launcher most egy újabb funkcióval bővült, ami a gyári Androidban még nincs benne. A Marshmallow fejlesztői verzióiban sokáig elérhető volt az éjszakai mód, ám a végleges változatba nem került be. Az éjszakai mód leginkább AMOLED kijelzők esetén hasznos, hiszen ott a képernyő a fekete szín megjelenítése közben egyáltalán nem meríti az akkumulátort, de a szemre is sokkal kevésbé káros, továbbá (személyes preferencia) nagyon jól néz ki.

A Nova 4.3 beta2 névre hallgató frissítésének hála az indítóalkalmazás viszont orvosolja ezt a hibát, ráadásul elég okosan. Beállíthatjuk, hogy hány órakor vagy hol kapcsoljon be az éjszakai mód, de természetesen állandó használat is lehetséges. A 4.3 beta2 ezenkívül még további hibajavításokat is kínál, ezért ajánlott kipróbálni, ha valakit érdekel a dolog.

Ahogy a neve mutatja, ez még nem egy végleges verzió, ezért letöltéséhez előbb be kell lépnünk a Nova bétatesztelői programjába, majd az appban beállítani a béta frissítések engedélyezését, és már működik is az éjszakai mód.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid