Nyár végi kiárusítás a Geekbuyingnál

0

Lassan lejár a nyár végi akciók ideje, de szerencsére érkezett néhány újabb promóció is, amely megint rengeteg leárazott terméket ígér.

Az alábbi esemény péntek délután 17:00-ig tart, de ezt már korábban is beharangoztuk nektek, így ha követtek minket nem maradtatok le semmiről. Ez már a 3. rész, amolyan készletkisöprés szerű esemény, a részleteket pedig itt találhatjátok. 

Itt már a Xiaomi Pocophone F1-et is megtaláljátok a rendelhető termékek között, amely bármelyik csúcsmobillal felveszi a versenyt, mellé pedig meglehetősen baráti árat kapott.

Az első akcióban mobilokat, laptopokat, tableteket és különböző hálózati eszközöket kínálnak. A teljes választékot itt találjátok.

A második részben az okosotthon áll a középpontban. Ennek megfelelően találtok majd TV okosítókat, okoseszközöket (pl okosporszívó), de nem maradhattak ki a fülhallgatók sem. A teljes választékot itt tekinthetitek meg.

A harmadik részben a divatra, a viselhető eszközökre és a kültéri szórakozásra koncentrál. Rengeteg okosórát, drónt, rollert és ruházati cikkeket találtok majd ezen az oldalon.

Néhány érdekesebb termék (EU raktárról is elérhető a legtöbb!):

Ezen kívül fut egy másik promóciójuk is, amelyben a TV okosítók és mini PC-k vannak a középpontban. Itt rengeteg TV bokszot találtok majd leértékelve, ráadásul kuponok is elérhetők. Elérhető 10 és 30 dolláros kedvezmény, valamint 8%-os kupon is kifejezetten EU raktáras cuccokra.

A részleteket ezen a linken találjátok.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid