Oclean akciók: X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe és W1 szájzuhany leárazva

0

Az Oclean most kedvező áron kínál egy szónikus elektromos fogkefét, illetve egy szájzuhanyt, amelyek segítségével még hatékonyabban ápolhatjuk a szájüreget és a fogakat. A fogpótlás sokba kerül, érdemes tehát megelőzni a problémás helyzeteket. A fogkefén és a szájzuhanyon kívül további akciós termékek, csomagok is vannak a gyártó jóvoltából, amelyeket érdemes lesz lecsekkolni.

Oclean X Pro Elite szónikus elektromos fogkefe

Az Oclean X Pro Elite révén magas fokú hatékonysággal tarthatjuk tisztán a szánkat. Az intelligens képernyő segítségével láthatjuk a fontosabb információkat, a hattengelyes giroszkópos technológiának és a tisztítandó területek követésének köszönhetően nem maradnak elvétett területek a szájüregen belül. A készülék szerencsére nagyon csendes, 45 decibelnél csekélyebb a hangkibocsátás. A hatékonyságban nagy szerepe van a beépített Maglev-motornak, az elektromos fogkefe legfontosabb összetevőjének, amely 84000 mozgást hajt végre percenként.

Nincs két egyforma ember a világon, így két egyforma fogazat sincs, a tisztítás során négy üzemmód és 32 intenzitás közül válogathatnak a fogkefe tulajdonosai. A fogkefe mellé fejlesztettek egy okostelefonos applikációt is, amelynek segítségével további lehetőségek nyílnak meg a hatékonyabb szájápolás érdekében. Egy elektromos fogkefe, amelynek burkolata nem vízálló, eléggé tréfásan hangzik, de szerencsére itt erről szó sincs, az X Pro Elite külső borítása IPX7 minősítésnek megfelelően oltalmazza a belül található elektronikus komponenseket.

Az Oclean X Pro Elite most 4 darab ajándék kefefejjel és egy vezeték nélküli töltővel mindössze 99,99 dolláros áron rendelhető egyenesen a gyártótól, a vételár magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 37 950 forintot jelent. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Oclean W1 szájzuhany

A fogkefe mellett a fogselyem lehet a másik fontos eszköze a mindennapi szájápolásnak, az úgynevezett szájzuhany pedig ennek egyfajta modern változata, jóval nagyobb hatékonysággal. A készülék ugyanabban segít, mint a hagyományos megoldások: a szájüreg nehezen elérhető részeit tudjuk vele tisztán tartani, ahova már a fogkefe nem jut el/be. Ez az apró masina egyebek mellett azért jó választás, mert a tisztításra használt vízbe levegőt kever, és az oxigéntartalmú légbuborékokkal spékelt víz sokkal alaposabban tisztít. Mindez egy erőteljes légpumpás rotáció közben történik, így a szájzuhany behatol a fogak közötti résekbe, ahonnan hatékonyan távolítja el az ételmaradékot és a lepedéket.

Ez is egy okos szerkezet, vagyis rendelkezik egy beépített intelligens chippel, amely rögzít minden egyes szájtisztítással kapcsolatos adatot, ezeket egy telefonos applikációval lehet szinkronizálni. A fúvókák úgy lettek kialakítva, hogy kíméljék a fogínyt. Kilenc intenzitási szint közül lehet választani, így mindenki a számára legmegfelelőbb, legkellemesebb módon intézheti a kényes területek tisztítását. A W1 szájzuhany rendelkezik beépített akkumulátorral, amely egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is kitart.

Az Oclean W1 szájzuhany most két darab N10 fúvókával mindössze 79,99 dolláros áron rendelhető, újfent egyenesen a gyártótól. A vételár nagyjából 30 350 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

További Oclean akciók

2 db Oclean X Pro Elite fogkefe + 12 db kefefej + Oclean Kids gyerekfogkefe +2 db utazótáska 299,99 dollár helyett most mindössze 249,99 dollárért (~94 900 Ft).

Oclean kefefej utántöltő (P3) 8 darabos pakk 39,99 dollár helyett most csupán 19,99 dollárért (~7 590 Ft).

Oclean F1 fogkefe + utazótáska + 5 db kefefej 59,99 dollár helyett most mindössze 29,99 dolláros áron (~11 390 Ft).

Forrás: Oclean

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid