Okosabb lett a Google takarékos Android fájlkezelője

0

Tavaly év végén érkezett meg a Google Files Go, ami egy kis méretű és kis erőforrásigényű, de igen hasznos funkciókkal bíró fájlkezelő Androidra. Most pedig frissítették az appot, ami így remek újításokkal bővült.

A Files GO nem csak egy egyszerű fájlkezelő, ugyanis segít helyet felszabadítani a készüléken különféle ajánlásokkal, és akár gyors offline fájlküldésre is használható két mobil között. A legújabb frissítés pedig három hasznos funkcióval bővült.

Egyrészt sokkal okosabb lett a kereső, ami így már hasonlít a Google online keresőjére. Ez persze offline is működik, és megkapjuk az automatikus kitöltést, az ajánlásokat, és egyből megjelennek a találatok, ahogy írod be a keresőszót. Ezek mellett kapunk szűrőt és előzményeket is.

Az app eddig is megkereste nekünk a duplikált fájlokat a mobilunkon, most viszont már ezek helyét is mutatja. Ehhez csak rá kell bökni az “i” betűre.

A harmadik újdonság a Google Fotók integráció. A Files Go most már látja hogy mely fotók és videók vannak elmentve a felhőbe, így ezek törlésével értékes helyet nyerhetünk.

A Google Files Go alig 6 MB helyet foglal és ingyenesen letölthető a Play Áruházból. Már több, mint 10 millióan telepített mindössze pár hónap alatt, és az értékelése is nagyon jó, érdemes lehet kipróbálni.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid