Olcsó 3D nyomtatók EU raktárról

0

Manapság már egyáltalán nem luxus a 3D nyomtatás, bárki beszerezhet ilyen printert, amellyel utána szinte bármit meg tudunk valósítani. Most három olyan típust mutatunk, amelyen nem csak kedvező árúak, de EU raktárról lehet őket rendelni, így gyorsan és vámmentesen megérkeznek.

Anet A8

Az Anet A8 egy belépőszintű 3D nyomtató, de igazából már ez is egész sok mindenre jó. Van rajta egy közepes méretű LCD kijelző, angol a menüje, EU-s csatlakozóval küldik, fogad SD kártyát, és a nyomtatási felülete 22x22x24 cm.

Az Anet A8 most EU raktárról mindössze 139,99 dollárba kerül, ami átszámolva kb. 40.000 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Anet A6

Az Anet A6 sokban hasonlít az A8-hoz, de egy kicsit nagyobb kijelzőt kapott, ami több dolgot jelenít meg, és elméletileg csendesebb a működése. A nyomtatási felület pedig egy hajszálnyival nagyobb, 22x22x25 cm.

Az Anet A6 most EU raktárról mindössze 159,99 dollárba kerül, ami átszámolva kb. 45.000 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Anet E10

Az Anet E10 már egy kicsit nagyobb méretű masina, így a nyomtatási felülete is nagyobb, 22x27x30 cm, de a legnagyobb előnye mégsem ez, hanem a viszonylag egyszerű összeszerelés. Egy 3D nyomtató üzembe helyezése elég hosszadalmas, főleg megfelelő tapasztalat nélkül, ez a típus azonban már részben összeszerelve érkezik, így csak néhány fő elemet kell összerakni, és már mehet is a nyomtatás.

Az Anet E10 most EU raktárról 239,99 dollárba kerül, ami átszámolva kb. 67.500 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Számos egyéb akciós termék van most a Tomtop oldalán, érdemes szétnézni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid