OnePlus 6 vs Samsung Galaxy S9+ kamera teszt

0

Nemrég megérkezett az új OnePlus 6, amelyet egyből össze is eresztettek a mobilos fotózás egyik nagyágyújával, a Samsung Galaxy S9+-szal.

Az alábbi videón alaposan összehasonlítják a két csúcsmodell kameráit, nem maradnak ki az éjszakai fotók, a videófelvétel és a szelfikamera sem. Nézzük, hogyan teljesítettek a készülékek!

Összességében elmondható, hogy a OnePlus 6 bár egy remek készülék lett, azért nem ér fel a Galaxy S9+ szintjére fotózás terén. Persze a kínai csúcsmodell jóval olcsóbb is a Samsung mobiljánál, tehát ez egyáltalán nem meglepő.

A OnePlus 6 kicsit szenvedett az autofókusszal, ez valami korai szoftveres hiba lehet, reméljük gyorsan javítják. A 16 MP-es szelfikamera szépen teljesít, jóval élesebb fotókat lő az S9 8 MP-es szenzoránál normál fényviszonyok között, és volt még néhány kép, ahol a OnePlus telefonja beérte, vagy akár túl is teljesítette az ellenfelét, de azért az esetek többségében inkább a Samsung csúcsmobilja készített szebb felvételeket. Éjszaka, illetve gyengébb fényviszonyoknál még mindig nincs ellenfele a Samsungnak, az autofókusz rekord gyorsaságú és nagyon pontos, valamint a 2X-es optikai zoom is ezen készülék mellett szól. A OnePlus 6 második hátsó kamerája egy 20 MP-es monokróm egység, de ennek a haszna nem igazán mutatkozott meg a teszt során. Egy telefotó vagy egy széles látószögű megoldás sokkal jobb lett volna szerintem.

Forrás: SuperSaf TV

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid