Két aksival és tripla kamerával érkezett az Oppo R17 Pro

0

Bemutatták az Oppo R17 Pro készüléket, ami számos érdekes fejlesztést és remek hardveres összetevőket vonultat fel.

Kezdjük is a kijelzővel, ami egy 6.4 colos, 2340×1080 pixeles AMOLED paneles megoldás kisméretű kamerabevágással. A káva rettentően vékony, így a megjelenítő az előlap 91.5%-át teszi ki.

A hardveres erőt a Snapdragon 710 szolgáltatja, ami egy kiváló alap, és az ehhez pakolt 8 GB RAM-ra sem lehet panaszunk. A tárhely is bőséges, 128 GB, bár bővítési lehetőség sajnos nincs.

A hátlapon tripla kamera található, ami áll egy 12 MP-es, változtatható rekeszű (f/1.5-2.4) főszenzorból, egy 20 MP-es másodlagos egységből, valamint egy harmadik “3D kamerából”, aminek elvileg a kiterjesztett valósághoz (AR) lesz köze, de egyelőre nem tudunk róla konkrétabb részleteket. Az előlapi kamera sem túlzottan szerény a maga 25 MP felbontásával, és minden bizonnyal a minősége is rendben lesz.

Hová került az ujjlenyomat-olvasó? Hát persze, hogy a kijelzőbe! Ha pedig még nem lenne elég az érdekességekből, akkor említsük meg, hogy a mobilban két aksi is van, egyenként 1850 mAh kapacitással, így összességében egy 3700 mAh-s telepnek felel meg a teljesítmény. Ez részben azért jó, mert gyorsabban lehet tölteni őket (akár 50W-tal), így mindössze 10 perc alatt fel lehet húzni a töltöttséget 0-ról 40%-ra.

Az ár és a megjelenés ideje még nem ismert, de kíváncsian várjuk a további részleteket, mert nagyon ígéretes a telefon, még úgy is, hogy sajnos nincs rajta jack csatlakozó.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid