Ortur lézergravírozók akcióban a MadeTheBest oldalán

0

Az Ortur július 12-én kezdte meg a Laser Master 3 lézergravírozó forgalmazását. A gravírozó megjelenésének tiszteletére nem csupán a kérdéses modellt, hanem számos további készüléket és terméket is kedvező áron kínálnak a Madethebest oldalán. Amennyiben szeretnél beszerezni egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező lézergravírozót, kevés jobb alkalmad lesz a mostaninál. (Árak és kuponok a cikk végén!)

Az Orturról és a Madethebest oldaláról

Azoknak az olvasóknak a kedvéért, akik még sosem hallottak sem az Ortur márkáról, vagy a Madethebest oldaláról, kedveskednénk egy rövid ismertetővel. A gyártó 2018-ban kezdte meg tevékenységét, először háromdimenziós nyomtatókkal törtek be a piacra, de két évvel később már lézergravírozó is került a kínálatukba, mondanunk sem kell, mindkét kategóriában sikert arattak, egyre többen választják termékeiket. A népszerűségük elsődleges oka az, hogy megfizethető(bb) áron kínálják ezeket a jól felszerelt kreatív masinákat, illetve azok kiegészítőit.

Ami pedig a Madethebest oldalát illeti, talán a legjobb, ha a saját bemutatkozásukból ragadunk meg néhány gondolatot. Egy professzionális, kifejezetten a 3D-s nyomtatókra és gravírozókra szakosodott online áruházról van szó, amely nem csupán ezeket a gépeket, vagy a tartozékaikat, de egyéb elektromos szerszámokat is forgalmaz. A webshop szoros kapcsolatot ápol az Ortur céggel, ennek megfelelően a Laser Master 3 is náluk vált először kaphatóvá. Minden a Madethebest oldaláról rendelt terméket helyi raktárból szállítanak ki, a kézbesítés pedig nem jár szállítási díjjal vagy további költségekkel.

Ortur Laser Master 3 akcióban

A gravírozó fel lett szerelve egy 10 wattos teljesítménnyel dolgozó lézerfejjel, amely a konkurens gépekhez képest, illetve a korábbi generációkat is jócskán beelőzve 20 000 mm/perces sebességgel képes megmunkálni az adott felületet.

Ami pedig ezeket a felületeket illeti, a lézergravírozó kompatibilis a legtöbb anyaggal, ha hihetünk a gyártói ígéreteknek, akkor ezernél is több fajtájú felülettel dolgozhatunk, legyen szó vésésről vagy akár vágásról. Így van, a gravírozó vágni is tud, képes akár 30 mm vastag anyagokat is elmetszeni. Ráadásul mindez tökéletesen precízen történik, a negyedik generációs tömörített fény technológia még kisebbé varázsolja a lézer fényfoltját, amelynek mérete csupán 0,05-0,1 mm.

A csökkentett méretnek és a hosszabb mélységélességnek köszönhetően pontosabb és igényesebb eredmények születhetnek a gép belsejében. Az sem hátrányos, hogy a megmunkálható felület mérete egészen nagy, a gravírozó 400 x 400 mm-es nagyságú darabokat képes kezelni.

A gravírozó a kevésbé avatott felhasználók számára is könnyedén használható, az összeszerelés csupán 10 percet vesz el az életükből, a beüzemelés pedig rendkívül egyszerű. A gépezet irányításához használhatunk számítógépet, de fejlesztettek egy mobilos alkalmazást is, amely tökéletesen alkalmazható erre a célra, az app Android és iOS rendszereken egyaránt elérhető.

A gravírozó akkor is dologra fogható, ha se PC, se okostelefon nincs a birtokunkban, mivel a gép egy WebUI alapokon nyugvó interfésszel is rendelkezik, amelyet szintén felhasználóbarátra formáltak a gyártó munkatársai. A gravírozási terv alapján egyébként akár egy fotó is lehet, köszönhetően az Ortur saját fejlesztésű LASER EXPLORER alkalmazásának.

Ennek segítségével az elkészített fotók közvetlenül gravírozható az adott felületre, ráadásul szükségtelen a kép Gcode-ba való konvertálása, ami még egyszerűbbé teszi a folyamatot. A felhasználó és a készülőfélben lévő munkadarab védelmére rengeteg beépített biztonsági mechanizmus került a gravírozóba.

Példának okáért a munkafolyamat azonnal leáll, ha valaki mozgatni, bökdösni kezdi a gépet, de ugyanez történik akkor is, ha a lézer feje túl sokáig van egy helyben. Nem csupán a munkafolyamatok állnak le, de a gép riasztásba is kezd ilyenkor. A gépet egy vészmegállító segítségével, kvázi egyetlen gombnyomással mi magunk is bármikor leállíthatjuk. Az Ortur Laser Master 3 augusztus 31-ig az LM3ZB100 kupon felhasználásával 649 dolláros, vagyis cirka 250 900 Ft-os áron rendelhető. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A készülék mellé van csomagakció is, a Laser Master 3 és az Ortur YRR2.0 együtt 699,98 dollárban, vagyis nagyjából 277 100 Ft-ba kerül. A részletekért kattints erre a linkre!

További Ortur lézergravírozók leárazva

Név Kupon Akciós ár
Ortur Laser Master 2 PRO S2 LF ZBPLF10 439$
Ortur Laser Master 2 PRO S2 SF ZBPSF10 439$
Ortur Laser Master 2 S2 ZBS210 289$
ORTUR Extension Kit For Ortur Laser Master 2 Pro S2 ZBKIT10 139$

 

Forrás: Madeinthebest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid