Összeeresztették a Galaxy S21+ és az iPhone 12 Pro Max hardverét

0

Az Samsung Galaxy S21 modellek az iPhone 12 szériához hasonlóan már új generációs, 5 nm-es hardverrel érkeznek, ami többek között jobb energiatakarékosságot és nagyobb teljesítményt jelent. De vajon hogyan teljesít egymás ellen a két nagy gyártó megoldása?

Az alábbi videóban a legutóbbi Apple csúcskészüléket, vagyis az iPhone 12 Pro Max-ot vetik össze a Galaxy S21+ prototípusával, mégpedig az AnTuTu tesztprogram segítségével.

Az eredmények meglepően nagy különbséget mutatnak, a Galaxy S21+ ugyanis 634 ezer pontot ért el, míg az Apple mobilja “csak” 411 ezer pontot. Persze ebből messzemenő következtetéseket egyelőre nem érdemes levonni, hiszen ez csak egyetlen benchmark program, ráadásul az ilyen teszteredmények nem feltétlenül egyenesen arányosak a mindennapos felhasználói élménnyel.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Samsung telefon esetében egy Snapdragon 888-cal szerelt verzióról van szó, és Európában valószínűleg Exynos 2100-as modellek kerülnek majd forgalomba. Mondjuk az előző évekkel ellentétben ezúttal állítólag felveszi majd a versenyt az Exynos chip a Qualcomm megoldásával, de persze biztosat majd csak később tudunk mondani.

A Samsung Galaxy S21 széria bemutatója január 14-én lesz, ezt már hivatalosan is bejelentette a gyártó, megvásárolni pedig január 29-től lehet majd a mobilokat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid