Oukitel MIX 2 – 6 GB RAM, méretes aksi és korrekt hardver elérhető áron

0

Újabb mobil érkezett szinte keret nélküli kijelzővel, és ezúttal egy kifejezetten komoly felszereltséggel bíró készülékről van szó, ami a felső-középkategóriában versenyez, de az ára egész kedvező.

Az Oukitel MIX 2 ékessége kétségkívül az 5.99 colos, 18:9-es Full HD+ (2160×1080) kijelző, de a Helio P25 chipsetre sem lehet panaszunk, a 8 magos processzort tartalmazó lapka nagyon jól teljesít a kategóriájában. Ehhez ráadásul 6 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely jár, hogy teljes legyen a kép.

Az előlapra egy 13 MP-es szelfikamera került, mégpedig a kijelző alá, ahogy azt már megszokhattuk az ilyen mobiloknál, a hátlapon pedig duál kamera található 21 és 2 MP-es szenzorokkal. További érdekesség, hogy nem csak hátul, hanem elöl is van LED segédfény.

Említést érdemel még a méretes, 4080 mAh-s aksi is, ami támogatja a 9V/2A-es gyorstöltést, a nemzetközi LTE támogatás, valamint a letisztult Android 7.0-s szoftver, ami nagyon közel áll a gyári Androidhoz.

Az Oukitel MIX 2 jelenleg 199.9 dolláros áron vásárolható meg a Tomtop weboldalán. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid