Overmax Vertis 6010 Aim – új 6 colos phablet érkezett

0

Az Overmax bemutatta legújabb mobilját, a Vertis 6010 Aimet, ami hatalmas kijelzőjével, divatos megjelenésével és feltehetően kedvező árával próbál majd hódítani.

A készülék egy 6 colos, HD felbontású IPS kijelzőt kapott, ami még megállja a helyét a középkategóriában, ráadásul nem is lett fölöslegesen vastag az ezt körbevevő káva.

OV-Vertis-6010-Aim-nagy

A hardver szerepét a MediaTek MT8382-es processzora tölti be, ami négy darab 1.3 GHz-es Cortex-A7-es magot takar, azaz nem egy erőgépről van szó, de azért valószínűleg simán megbirkózik majd a HD kijelzővel. RAM-ból 1 GB került a gépezetbe, a belső tárhely pedig 8 GB-os, és ez utóbbi bővíthető is.

OV-Vertis-6010-Aim-tok

Kamerák tekintetében egy 8 és egy 2 megapixeles szenzort kapunk, az akksi 2600 mAh-s, nem maradt ki a dual SIM foglalat, és a készüléken Android 4.4 KitKat fut gyárilag.

Az Overmax Vertis 6010 Aim hamarosan hazánkban is megjelenik, de a pontos árát még nem tudjuk. Remélhetőleg nem lesz túlzottan drága, és akkor egy jó alternatíva lehet azoknak, akik olcsón keresnek nagyméretű phabletet.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid