Friss hírek a OnePlus 3 esetleges folytatásáról

1

Bár még nincs április elseje, egyre több pletyka lát napvilágot egy esetleges újabb OnePlus 3 utódról, kíváncsian várjuk mi sül ki belőle. 

Amikor tavaly bejelentették a OnePlus X-et, ami az első 5,5 colnál kisebb készüléke volt a gyártónak (egész pontosan 5 colos), már akkor beszéltek egy esetleges folytatásról, mégpedig egy 4,7 colos variánsról. Ezt akkor Oneplus mini néven emlegették, azonban az elnök Carl Pei ezt 2016 tavaszán cáfolta, egyúttal kijelentette, hogy leállnak az X gyártásával, és folytatás se lesz, hanem csak a csúcskészülékre fognak összpontosítani, sokak bánatára…

Aztán a múlt hét folyamán jött a következő pletyka: egy nevetségesen hangzó OnePlus 3 Plus, ami állítólag Snapdragon 821-es processzorral jönne, ugyanúgy 6 GB RAM-mal, és 6 col körüli kijelzővel.

Most pedig itt a legújabb pletyka: a OnePlus 3s. Ez a készülék méretben megegyezik a sima változattal, viszont a Snapdragon 820-as lapkát a valamivel gyorsabb 821-re cserélhetik, míg a 6 GB RAM megmaradhat. A kijelző pedig Optic AMOLED panelt használ majd, ezt Carl Pei hivatalosan is megerősítette.

oneplus-3-hivatalos-02

Bárhogy is alakul, kíváncsian várjuk a fejleményeket, mivel a OnePlus 3-ban egy igazán remek készüléket ismerhettünk meg.

forrás: GizmoChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Burján Péter

"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani." /Lance Armstrong/

NapiDroid