Problémát találtak a Google Pixel kamerájával kapcsolatban

0

A Google Pixel egy fantasztikus telefon. Remek összeszerelés, prémium dizájn, hatalmas teljesítmény, és az eddig legjobb Android verzió, amit láttunk.

Mikor a Google lerántotta a Pixelről a leplet, akkor kulcsfontosságú üzleti tényező volt az, hogy a DxOMark értékelése alapján az új készülék a jelenlegi legjobb kamerarendszert kapta. Ezáltal a Pixellel természetesen gyönyörű fotókat készíthetünk, azonban az utóbbi időben több hibajelentés is érkezett a kamerával kapcsolatban.

Hogy a felhasználóknak milyen problémával kell szembenézniük? Többen panaszkodtak, hogy a kameraalkalmazás vagy egyszerűen kifagy, vagy véletlenszerűen rózsaszín vagy lila csíkos lesz. Kimondhatjuk, hogy ez nem túl jó ómen, azonban a jó hír az, hogy valószínűleg szoftveres frissítéssel orvosolható lesz a gond.

google-pixel-camera-issue

A Google szóvivője nemrégiben a MobileSyrup-nak ezt nyilatkozta:

A Pixel csapata mindig is nagyon odafigyelt a hibabejelentésekre, és a jelenlegi ügy megoldásán is aktívan tevékenykedik. Amint több információt ismerünk, értesítjük Önöket.

A Google-nek még időre van szüksége a hiba pontos kivizsgálásához, azonban néhány felhasználó észrevette, hogy a hiba akkor jelentkezik, ha rossz lefedettségű területen tartózkodik. A repülő üzemmód bekapcsolása állítólag jó ideiglenes problémamegoldó művelet, de nagyon reméljünk, hogy nem kell már sokat várni a következő frissítésre, amiben a cég véget vet ennek a rendszerhibának egyszer, s mindenkorra.

forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid