Rendelhető az OPPO R7 Plus FC Barcelona Limited Edition

0

Az OPPO R7 Plus FC Barcelona Limited Edition egy limitált kiadású R7 Plus, ami a kínai gyártó és a népszerű focicsapat partnerségéből született. A készülék nemrég felkerült a vállalat európai webáruházába, ahol már elő is lehet rendelni.

A mindössze 5000 példányban készülő telefont az különbözteti meg a hétköznapi változattól, hogy az arany hátlapot FC Barcelona logó, míg a belsőt egyedi téma, háttérképek és egyéb, a legendás futballcsapathoz köthető tartalmak jellemzik. A hardveresen változatlan készülék mellé egy rajongói csomag is jár, melyben van egy kulacs, egy szelfibot, egy tok és a gyártó saját VOOC powerbankje, ami ahogy a neve is mutatja, támogatja a VOOC gyorstöltési technológiát.

Oppo-R7-Plus-FC-Barcelona-Edition-smartphone-2

Az Android Lollipop alapú 2.1-es ColorOS-t futtató különleges kiadás az OPPOStyle európai webshopjában kapható 1 év garanciával 499 euróért, amire természetesen már nem rakódik más költség, mivel EU-n belüli üzletről van szó.

Emellett a másik lehetőség a beszerzésre az OPPO és az FC Barcelona közös Ebay aukciói, ahol a például Messi által is dedikált készülékek kerülnek árverésre. A bevételt a focicsapat alapítványa kapja meg. Érdemes figyelni a gyártó közösségi oldalait, ha a “különleges kiadás különleges kiadására” szeretne valaki lecsapni.

OppoStyle

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Tóth Levente

Levente vagyok, az OPPO magyarországi nagykövete :)

NapiDroid