Rengeteg Samsung hajlítható mobil fogyott tavaly

0

Ritkán kapunk hivatalos számokat egy-egy készülék eladási számairól, most viszont maga a Samsung vezetője dicsekedett el azzal, hogy mennyi fogyott tavaly a hajlítható mobiljaiból.

TM Roh, a Samsung Mobile elnöke egy blogposztban arról számolt be, hogy 2021-ben közel 10 millió hajlítható kijelzős okostelefont adtak el, ami 300%-os növekedés a 2020-as számhoz képest. Azt is érdemes megjegyezni, hogy előzetesen az IDC kutatócég arra számított, hogy összesen 7,1 millió ilyen készülék fog gazdára találni tavaly, és ezt a Samsung képes volt egyedül jócskán túlszárnyalni.

Azt is megtudhattuk, hogy az eladott hajlítható mobilok 70%-a Galaxy Z Flip 3 volt, és így ez lett a vállalat eddigi legsikeresebb ilyen jellegű modellje.

Idén újfent nagy növekedés várható az eladásokban, hiszen még mindig egy viszonylag új termékkategóriáról van szó. A vállalat a korábbi hírek szerint arra számít, hogy 2022-ben nagyjából 15 millió darabot fog értékesíteni. Az új modellek, vagyis a Galaxy Z Flip 4 és a Galaxy Z Fold 4 bemutatója augusztus 10-én lesz, kíváncsian várjuk a pontos jellemzőket és az árakat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid