Roborock S7 robotporszívó és hozzá való intelligens szemétgyűjtő akcióban

0

A Roborock S7 egy valódi csúcskategóriás robotporszívó, amit sokan használnak megelégedve. Azonban ha valakinek nem elég az általa biztosított kényelem, akkor most megjelent hozzá egy intelligens, automata szemétgyűjtő készülék, amellyel még a gyakori kézi ürítésnek is búcsút inthetünk. Az újdonság megvásárolható a porszívóval együtt, vagy akár külön is.

Kezdjük is mindjárt az árakkal:

Nem olcsók, de a Roborock S7 alapból is egy csúcsmodell, nálunk 220 ezer Ft-tól indul az ára, ez a kiegészítő pedig még kényelmesebbé teszi a használatát. A szállítás természetesen minden esetben EU raktárról történik, így nem kell aggódni az extra költségek miatt.

Roborock S7 főbb jellemzők:

  • Fejlett LiDAR szkennerrel térképezi fel a szobákat és a környezetét
  • Több térképet is tud egyszerre tárolni
  • A porszívózás mellett fel is mos
  • Nagy teljesítmény, 2500 Pa szívóerő
  • 470 ml-es por- és 300 ml-es víztartály
  • Automatikusan felismeri a szőnyeget egy ultraszónikus rendszerrel, és így ki tudja kerülni ezeket a helyeket a felmosás során, vagy akár automatikusan fel is tudja emelni a felmosót.
  • Szónikus vibrációs technológiával javítja a felmosás hatékonyságát. Percenként akár 3000 rezgés, így 4x-szer hatékonyabb a felmosás Roborock S5-höz képest.

A portartály viszonyrag gyorsan meg tud telni, pár alkalmanként érdemes üríteni. Az automata szemétgyűjtő dokkolóval viszont ezt magától megoldja a masina, így 6 hétig nem kell a porral bajlódnunk.

Árak és linkek újra:

A szállítás természetesen minden esetben EU raktárról történik, így nem kell aggódni az extra költségek miatt.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid