S9 néven jön az új kínai iPhone X klón

0

Láthattunk már néhány kínai iPhone X hasonmást, a Leagoo új telefonja azonban egy erős, felsőkategóriás ajánlat lesz, és ehhez mérten igen kedvező árcédulát kap.

Érdekes módon a telefon a Leagoo S9 nevet kapta, ami alapján inkább egy Samsung klónt várnánk, a gyártó készüléke azonban az iPhone X-re hasonlít, mégpedig igen nagy mértékben. Az előlapon állítólag egy AMOLED panel lesz, és természetesen nem maradhatott ki a jellegzetes felső kivágás, ahol a szenzorok kapnak helyet.

Az üveg hátlap és a vertikális duál kamera is az Apple készülékét idézi, és a hírek szerint két darab 16 MP-es szenzor kerül majd ide.

A mobil 6 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és egy erősebb Mediatek processzorral érkezhet. A hírek szerint a Helio P40-ről van szó, ami egy igen ütős 6 magos megoldás lehet felső-középkategóriás teljesítménnyel (hivatalosan még nem mutatták be).

A legnagyobb vonzerő a dizájn és a korrekt felszereltség mellett a készülék ára lehet. A Leagoo S9 az iPhone X töredékébe kerül majd, állítólag 300 dollár alatt fogják árulni.

Via TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid