Saját márkás mobilokat dobott piacra a Telekom, itt a T Phone 5G és az T Phone Pro 5G

0

Két saját okostelefont jelentett be a Magyar Telekom, amelyek elérhető áron kínálnak 5G támogatást, méretes akkumulátort és 50 MP-es kamerát.

T Phone 5G

Ez az olcsóbb modell a kettő közül, a listaára 90.200 Ft, de különböző előfizetési opciókkal ennél akár jóval kevesebbért is el lehet hozni. Ezért az összegért 6,52 colos HD+ IPS kijelzőt, Dimensity 700 processzort, 5G támogatást, 4 GB RAM-ot és 64 GB bővíthető tárhelyet kapunk.

Az 50 MP-es fő kamera mellé szereltek egy 2 MP-es makró egységet és egy szintén 2 MP-es mélységérzékelőt, az előlapra pedig egy 5 MP-es szenzor került. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh, tölteni pedig legfeljebb 15 W-tal lehet. Említést érdemel még az Android 12 rendszer, amihez a vállalat két nagy rendszerfrissítést és 4 év biztonsági támogatást ígér. 3,5 m-es jack csatlakozó szerencsére van, az NFC-ről viszont sajnos le kell mondani, ez csak a Pro modellbe került.

T Phone Pro 5G

A T Phone Pro 5G hivatalos indulóára 107.800 Ft, de itt is lehet különféle kedvezményeket érvényesíteni, ha előfizetéssel együtt vásároljuk meg. Az IPS kijelző itt már 6,82 colos, de ugyanúgy HD+ felbontású, a Dimensity 700 processzor mellé pedig ezúttal 6 GB RAM-ot és 128 GB bővíthető tárhelyet kapunk.

Az 50 MP-es fő kamera itt is adott, és a két darab 2 MP-es egység is, viszont szereltek még melléjük egy 5 MP-es ultraszéles látószögű optikát, a szelfikamera pedig már 16 MP-es.

Az akkumulátor kapacitása ezúttal 5000 mAh, és ugyanúgy 15 W-tal tölthető vezetéken keresztül, de a mobil támogatja a vezeték nélküli töltést is, ami elég ritka ebben az árkategóriában. Itt is Android 12-es rendszerrel indulunk, amire két nagy verziófrissítés és 4 éves biztonsági támogatás várható. Szerencsére ezúttal az NFC chip sem marad ki, így mehet a mobilfizetés.

Az új telefonok október 5-től érhetők el a Telekomnál, és október 28-ig ajándék védőfólia jár hozzájuk, online rendelésnél pedig még tokot is adnak. Töltő viszont nem lesz a dobozban, csak kábel. A mobilokat egyébként egy kínai vállalat, a Wingtech gyártja.

Forrás: Telekom

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid