Sajtóképeken a Samsung Galaxy S22+, és a főbb jellemzők is kiderültek

0

Az S22 szériából eddig a legtöbbször az Ultra modell került a reflektorfénybe, de az S22+ is egy érdekes készüléknek ígérkezik, és kifejezetten jó választás lehet majd azok számára, akik a lapos kijelzőket részesítik előnyben. Most érkezett pár friss sajtókép, illetve fontos jellemzők is kiderültek.

Az alábbi sajtóképeket a népszerű szivárogtató, Ishan Agarwal jóvoltából tette közzé a 91Mobiles, és bár a felbontás elég kicsi, azért így is látszik a lényeg.

A középső modell egy 6,55 colos, teljesen lapos kijelzőt kaphat, amit nagyon vékony keret határol. A telefon európai kiadásaiban Exynos 2200 teljesít majd szolgálatot a forrás szerint, hátlapi kamerák tekintetében pedig egy 50 MP-es fő szenzorra, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egységre, valamint egy 10 MP-es telefotó optikára számíthatunk.

A 4500 mAh-s akkumulátorral szerelt Galaxy S22+ állítólag mindössze 195 grammot nyom majd, és támogatni fogja a 45W-os gyorstöltést.

A Galaxy S22, a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra bemutatója a korábbi hírek szerint február 8-án lesz, de hivatalos bejelentés még nem volt ezzel kapcsolatban.

Forrás, forrás2via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid