Tripla kamerával érkezett a Samsung Galaxy A7 (2018)

0

Bemutatták a Samsung első tripla kamerával szerelt mobilját, a Galaxy A7 (2018)-at, ami egy igen korrekt középkategóriás versenyzőnek tűnik.

A Samsung Galaxy A7 (2018) egy 6 colos, Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, amelynek takarásában egy meg nem nevezett 8 magos processzor dolgozik (minden bizonnyal az Exynos 7885). Ehhez jön még 4 vagy 6 GB RAM, valamint 64 vagy 128 GB háttértár, ami tovább bővíthető egy akár 512 GB-os memóriakártyával.

A mobil egyik érdekessége az oldalra került ujjlenyomat-olvasó, a legnagyobb újítás azonban nem ez, hanem a tripla hátlapi kamera, amelyre eddig nem volt példa a Samsungtól. Az apparátus egy 24 MP-es, f/1.7-es főszenzorból, egy 8 MP-es, ultraszéles látószögű egységből, valamint egy 5 MP-es kamerából áll, ami a mélységérzékelésben játszik szerepet. A másodiknak említett (de egyébként alul található) “Ultra Wide” kamera látószöge 120 fok, és hasonlóan működik, mint az LG telefonok esetében, vagyis ezt használva sokkal több minden fér fele a képbe. Ez jól jöhet kirándulások, nyaralás alkalmával, vagy akár belső terek fotózásakor.

Az előlapi kamerán sem spórolt a Samsung, ide is egy 24 MP-es szenzor került, a rekeszérték pedig f/2.0. A készüléken első körben Android 8.0 Oreo rendszer fut, és említést érdemel még a 3300 mAh-s akkumulátor.

A mobil még az ősszel megjelenhet Európában, és nagyjából 350 eurós árat pletykálnak.

Frissítés: Magyarországon október elejétől lehet megvenni a mobilt 99.990 Ft-os áron, és simán csak Samsung Galaxy A7 néven fut majd!

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid