Samsung Galaxy Note 3 Neo – Hamarosan érkezik a Lollipop

0

A Samsung, miután 2013-ban bemutatta csúcskategóriás phabletjét, a Galaxy Note 3-at, 2014 elején kiadott egy olcsóbb és kisebb változatot is Note 3 Neo néven, a kistestvér azonban teljesítményben inkább a középkategóriához tartozik. Megjelenésekor az Android 4.3-as változata futott a készüléken, mely azóta 4.4-re frissült, most pedig hamarosan jöhet a Lollipop rendszer.

A Samsung néhány hónapja megerősítette a hírt, miszerint a Note 3 Neo megkapja a Lollipop frissítést, de mostanában nem érkeztek információk arról, hogy tesztelés vagy fejlesztés alatt állna a rendszer. A nagyobbik dél-koreai gyártó angliai képviselete most viszont közölte, hogy dolgoznak a frissítésen, azonban a felhasználóknak még várniuk kell, ugyanis a szoftver még csak most lép a fejlesztési szakaszba.

galaxy-note-3-neo

Kép: SamMobile

Azt még nem tudni, hogy a Samsung az Android 5.0-s vagy az 5.1-es rendszert fejleszti a készülékre, de remélhetőleg hamarosan ezt is megtudjuk. Az viszont mindenképpen érdekes lenne, ha az 5.1-es verzió érkezne, ugyanis ezt még a Note 3 sem kapta meg.

Youmobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid