Samsung Galaxy Note 3 Neo információk

2

Már szinte mindent tudni lehet az új Samsung Galaxy Note 3 Neo-ról, sőt képek és teszt eredmények is jelentek már meg. Ezeket szedjük most össze a cikkben.

A Samsung az új készülékét a korábbi Note 2 és a jelenlegi csúcsmodell, azaz a Note 3 közé pozicionálja. Ennek megfelelően egy 5,55 colos Super AMOLED kijelzővel jön, aminek a felbontása 720p. A chipset egy vadonatúj Exynos lesz, ami összesen 6 processzormaggal bír. Ez úgy áll össze, hogy van két darab erősebb 1,7GHz-es mag, és négy darab alacsonyabb fogyasztású 1,3GHz-es, és ha minden igaz, akkor ezek akár egyszerre is működőképesek. Ehhez jön még 2GB RAM, egy 8 megapixeles kamera, 16GB belső tárhely, és egy 3100mAh-s akkumulátor.

Ha az Antutu Benchmark eredményeit nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy elég komoly teljesítményre képes a Galaxy Note 3 Neo hardvere, és inkább közelebb van az eredeti Note 3-hoz, mint a Note 2-höz.

note-3-neo-antutu

A Samsung Galaxy Note 3 Neo-t februárban fogják bemutatni a Barcelona-i Mobile World Congress-en, és ha minden igaz akkor a megjelenéskor várható ár 599 Euró lesz, ami kb. 180 ezer Ft, tehát nem lesz túl olcsó.

galaxy-note-3-neo

galaxy-note-3-neo-3galaxy-note-3-neo-5

 

 

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid