Samsung Galaxy Note 4 specifikáció ás árak!

0

Hivatalosan csak szeptember 3-án mutatják be a Samsung Galaxy Note 4-et, de az egyik népszerű indonéz webáruházban már feltűnt a készülék teljes specifikációja és az ára is. Természetesen az szerepel a terméklapon, hogy nincs raktáron a készülék, de mégis rengeteg információt megtudhatunk róla.

A kijelző szerepét az eddigi várakozásoknak megfelelően egy 5.7 colos Super AMOLED panel tölti be QHD, azaz 2560×1440 pixeles felbontással, ami 515 ppi pixelsűrűséget jelent. Sokak szerint már 300 ppi fölött sem vesszük észre a képpontokat, tehát garantált a tűéles kép.

note-4-specs

Hardver tekintetében két verzió van feltüntetve. Az egyiket természetesen a négymagos 2.5GHz-es Snapdragon 805 hajtja Adreno 420-as GPU-val, a másikat pedig a Samsung saját 8 magos Exynos 5433-as chipsete, amiben négy Cortex-A57-es és négy Cortex-A53-as processzormag teljesít szolgálatot. Említést érdemel még a 4GB RAM, hiszen elsőként a Note 4-be kerülhet ekkora mennyiségű memória.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep

Kiszivárgott Note 4 fotó

A hátsó kamera sem okoz sok meglepetést, hiszen a korábbi híreknek megfelelően egy 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott hátlapi szenzort kapunk.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep-3

Kiszivárgott Note 4 fotó

Érdekes kérdés még a Galaxy Note 4 ára. Ha átszámoljuk a terméklapon feltüntetett összeget, akkor 817 dollár vagy 190 ezer Ft jön ki.

Persze azért érdemes fenntartásokkal kezelni az oldalon feltüntetett részleteket, hiszen nem tudjuk biztosan, hogy az oldalnak bármilyen belső információja lenne a Note 4-ről. Az is előfordulhatott, hogy csak az eddigi pletykák alapján állították össze az adatlapot.

A Samsung Galaxy Note 4 bemutatója szeptember 3-án lesz, a készülék megjelenése pedig szeptember 15-én várható. A pontos ára ugyan nem ismert, ráadásul ez országonként változik majd, de azért sejteni lehet, hogy nem lesz olcsó a készülék. Szinte biztosra mondható, hogy nálunk 200 ezer Ft fölött lesz az indulóár.

Erafone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid